Niğde’nin Proplemlerini Çözmeye Geliyoruz

 

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Fikret Çıtırgı A Haber Konuştu

Niğde Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Fikret Çıtırgı A Habere yapacağı projeler hakkında bilgi verirken AKP Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ı kendisinin istediği saatte Niğde Tv’ye beraber canlı yayına çıkmaya davet etti.

 

Önümüzde yapılacak olan yerel seçimlerin bugüne kadar yapılan yerel seçimlerden  büyük farkı var diyen Niğde Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Fikret Çıtırgı; “ ülkemizin yaşamakta olduğu süreç içerisinde tüm illerimizde olduğu gibi 30 Mart’a Niğde’de Milliyetçi Hareket Partisi hızla yükseliyor. Biz yapmış olduğumuz ziyaretlerde, ev toplantılarında, gerek mitinglerde gerekse esnaf ziyaretlerinde Niğdeli hemşerilerimizin ciddi manada destekleriyle karşılanıyoruz. Niğde’de MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ iyi bir ivme kazanmıştır. Türkiye’nin birçok ilinde olduğu gibi. İnşallah belediyeyi aldığımız zaman niğde’nin büyük bir kasaba görüntüsünden bir vilayet bir il olması manasında yapacağımız ciddi yatırımlar var. Bu yatırımların en önemlisi; 81 vilayetin 80’inde olan yalnızca Niğde’de olmayan Nazım İmar Planı olmadığından ilimiz yıllardır çarpık bir yapılaşma içerisindedir. Belediyeyi aldığımız zaman ilk yapacağımız Niğde’nin Nazım İmar Planını geçireceğiz ki bu ilimiz için en önemlisidir. Niğde’miz Ana dolunun merkezinde 120 bin nüfusa sahip küçük bir ilimiz. Niğde’nin önün açacak, Niğde’nin ufkunu açacak ciddi projelerimiz var. Niğde’nin en büyük eksiklerinden bir tanesi maalesef tek bir Bulvar üzerine kilitlenmiş, yani Bor caddesi dediğimiz imim hatip meydanıyla derbent kavşağı arasına sıkıştırılmış bir bulvarımız var. Belediyeyi aldığımız zaman biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak biz buna bir alternatif bir Bulvar oluşturacağız.

 

Yine Niğde’de olmayan ama bugün eksik bir projeyle yapılmaya çalışılan Kent Meydanı, ben ona KÖY MEYDANI diyorum. Biz o meydanı genişleterek bir vilayete yakışır Kent Meydanı yapacağız. Niğde’nin en büyük sıkıntılarından bir tanesi de merkezdeki trafiğin yoğunluğu, biz merkezdeki trafik yoğunluğunu azaltabilmek ve çevre mahallelere de katkı sağlaması ve fayda sağlaması anlamında merkezdeki resmi kurumların etraftaki mahallelere taşıyarak trafik sorununu ve şehrin gelişmesini sağlayacağız” dedi.

 

KAYARDI BAĞLARINA PİKNİK ALANI

 

Niğde Milliyetçi Hareket partisi belediye başkan adayı Fikret Çıtırgı; “ Niğde’mizde bulunmayan piknik alanı yapacağız. Kayardının hemen üzerindeki yamaca içerisinde şelalesi 4 tane terası, Kafeteryaları ve Resturant’ı olan o bölgeye hizmet edebilmesi adına Alışveriş merkezlerinin olacağı ciddi bir piknik alanı yapacağız. Yine bunu içerisine HUZUREVİ yapacağız. Huzurevi sakinleri çıktıkları zaman o piknik alanının o yeşil alanın içerisinde bulacaklar” diye konuştu. 

 

ÇITIRGI; NİĞDE’YE TAZİYE EVİ YAPACAĞIZ

 

Çıtırgı; “ Yine Niğde’de olmayan birçok ilde bulunan maalesef Taziye Evimiz yok. Burası kış memleketi olmasından dolayı ilimizin en büyük sorunlarından bir tanesidir. Bu yapacağımız taziye evinin içerisinde Gasilhanesi, Morgu ve taziye evi olan bir projemiz var.

 

 

Niğde’nin en büyük sıkıntılarından bir tanesi olan arıtma tesisinin tam kapasite çalışmamasından dolayı Niğde’nin belirli mahallelerine özellikle Selçuk Mahallesi ve Üniversitenin tamamını etkileyen ciddi manada koku sıkıntısı olduğunu belirten Çıtırgı; “ Niğde’nin iki tarafına Kayseri istikametine girişte Aktaş, Gümüşler ve Güllüce’nin bulunduğu mevkisine yeni bir arıtma yapacağız. Niğde’nin alt yapısından aldığımız kanalizasyonu ikiye bölerek bir kısmı orada arıtıldıktan sonra şehrin içerisinde olan kızılca deresine temiz bir şekilde suyu alarak yetersiz kaldığı zamanda sondaj ile besleyerek hanım kardeşlerimizin ve vatandaşlarımızın kahve içebilecek bir mekânlar yapacağız. Biz yapacağımız yatırımlarla Niğde’nin birçok problemlerini ortadan kaldıracağız. Bütün bu projelerimizi hazırlarken üç tane üniversite ile birlikte Niğde’nin bütün mahallelerini, sokaklarını tarattırdık. Hastalığı teşhis ettik ve hastalığın tedavisi noktasında da projeler ürettik. Milliyetçi Hareket Partisi olarak ciddi bir ekiple yola çıkıyoruz ve biz bu işi başaracağız” şeklinde konuştu.

 

ÇITIRGI AKDOĞAN’I PROJELERİ TARTIŞMAK ÜZERE CANLI YAYINA DAVET ETTİ

 

Niğde’de sakin bir seçim çalışması sürdüğünü belirten Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Fikret Çıtırgı; “ Muhalefet patileri Niğde’de ciddi manada medya desteği alamıyoruz. AKP’li mevcut Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a kendisinin organize edeceği herhangi bir televizyon kanalında Niğde’ye bugüne kadar yapmış olduğu 5 yılı ve önümüzde yapmaya çalıştığımız 5 yılı tartışmak üzere bir programa kendisini davet ediyorum. Projelerimizi birlikte tartışmak istiyorum” dedi.

 

Editör: TE Bilişim