MHP Niğde Belediye Başkan A. Adayı Fikret Çıtırgı 300’ü aşkın partili ile beraber teşkilat binasında açıklama yaptı.  Çıtırgı; “MHP’yi Niğde’de iktidar yapmak, Niğde’de kalıcı iktidara taşımak için adayım” dedi.

 

2014 seçimleri yaklaştıkça siyasi atmosfer ısınmaya, adaylar belli olmaya başlıyor. Dün saat 14:00’da MHP’den Niğde Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıklayan Fikret Çıtırgı, Niğde’de 3 siyasi parti içinde ilk aday adayı oldu.

Adaylık açıklama toplantısına MHP Niğde İl Başkanı Hakan Er, Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur, İl Kadın Kolları Başkanı Döndü Gökmen, teşkilat yöneticileri, belde belediye başkanları ile birlikte 300’ü aşkın partili katıldı.

 

Fikret Çıtırgı Dava Adamıdır!    

Açılış konuşmasını yapan MHP İl Başkanı Hakan Er, konuşmasında, MHP Niğde Belediyesi’ni kazanması için çaba sarf ettiklerini ifade ederek, Fikret çıtırgı için kullandığı ifadeler dikkat çekti. Er; “bugün burada değerli iş adamımız, teşkilatlarımızda yöneticilik yapmış, 1980 öncesi davamız için canını, malını ortaya koymuş, 1980’den sonra ülkücülük bayrağını yükseltmek için önce vatan diyerek aldığı tüm görevleri layıkıyla yerine getirmiş,  değerli abimiz Fikret Çıtırgı beyefendinin bu yarışta kendilerini görmek şahsımı ve partimizi onure etmiştir” diyerek, kendisini tebrik etti.

Er konuşmasının sonunda bu partinin tek adayı olacağını ve o adayında Niğde Belediye Başkanı olması için tüm aday adayı arkadaşlarla yoğun çaba sarf edeceklerini ifade etti.

Konuşması sık sık alkışlarla kesilirken, konuşma sonrası Fikret Çıtırgı ile kucaklaşması tüm partililer tarafından taktir gördü.

 

Niğde’de Tek Kişilik Belediyecilik Anlayışına Son Vereceğiz!

Aday adaylık açıklamasını yapmak üzere Fikret Çıtırgı söz alarak konuşmasına başladı. Geniş bir selamlama konuşmasından sonra kendi siyasi geçmişini ve mücadelesini aktararak, 12 Eylül Askeri Darbe’ sinde herkesin sus pus olduğu dönemde 3-5 arkadaşıyla Muhafazakar Parti’yi kurduklarını ifade ederek, Ülkücülük Davası’nın Niğde’de her daim taban bulduğunu vurguladı.

Adaylık gerekçesini açıklarken “ Siz değerli gönüldaşlarım ile birlikte, Niğde’de iktidar yapmak, Milliyetçi Hareket Partisi’ni Niğde’de kalıcı iktidara taşımak için aday oldum” diyerek, Niğdelileri bu konuda birlik olmaya çağırdı.

Çıtırgı, Niğde’de süregelen belediyecilik anlayışını eleştirerek; “ Niğde’mizde tek kişilik belediyecilik anlayışına son vererek, kapılarımız ve imkânlarımızı siz değerli hemşerilerimize açık tutarak, bu şehri hep birlikte yöneteceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın” diyerek, katılımcı bir belediyecilik anlayışı sergileyeceklerini vurguladı.

 

Adayımız Kim Olursa Onla Birlikteyim!

Fikret Çıtırgı konuşmasının sonlarına doğru parti içinde küskünlüklerin geride kaldığını ifade ederek, MHP iktidarının yakın olduğunu vurgulayarak, “ Ancak bu adaylık sürecinde partimizin tercihi bir başka arkadaşımıza tezahür ederse, sahip olduğum birikim ve projelerimizle, o arkadaşımızın yanında yer alacak, Niğde’mizin 3 Hilal ile zafere ulaşması için gecemizi gündüzümüze katacağım” diyerek MHP iktidarlığı için göreve hazır olduğu mesajını verdi.

Açıklama sonrası teşkilat binasında ki 300 aşkın partili tarafından dakikalarca alkışlanırken, Fikret Çıtırgı, Hakan Er, İmdat Yağmur birlikte ellerini havaya kaldırması dikkat çekti.

Daha sonra partililerin tebriklerini kabul eden Çıtırgı, çalışmalarına resmen başladığını ifade ederek, tüm partilileri 3 hilalin zaferi için çalışmaya davet etti.



Editör: TE Bilişim