Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, geçtiğimiz Cumartesi günü Kayseri Kadir Has Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen programda Niğde Belediye Başkan Adayı olarak Fikret Çıtırgı’yı açıkladı.


Kayseri’de yapılan programa yaklaşık bin 500 kişi ile katılan Niğde Belediye Başkan Adayı Fikret Çıtırgı, kendisine destek veren partili partisiz herkese teşekkür etti.


Kayseri’de yapılan aday açıklamasının ardından konuşan MHP Niğde İl Başkanı Nuri Ertan, ‘Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, ilimizin, Çiftlik İlçesi ve bazı beldelerimizin belediye başkan adaylarını açıkladı. Niğde Belediye Başkan Adayımız Fikret Çıtırgı olarak belirlenirken, Çiftlik Belediye Başkan Adayımız Serkan Güzel, Azatlı Rasim Aydın, Bozköy Ramazan Kanel, Bor Bahçeli Ertuğrul Çelenkoğlu, Merkeze bağlı Sazlıca Mustafa Uysal, Değirmenli Yıldıray Tok, Konaklı Maksut Özçelik, Bağlama Murat Erdoğan, Hacı Abdullah İsmail Katırcı, Dündarlı Hüseyin Çıkan, Gümüşler Talip Akdoğan, Kiledere Cengiz Tereci, Karatlı Osman Öztürk olarak açıklanmıştır. Açıklanmayan beldelerimizde çalışmalarımız halen daha devam etmektedir. Genel Merkezimiz uygun gördüğü tarihte onları da açıklayacağız’ diye konuştu.



HİZMET İÇİN GECE GÜNDÜZ

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde adayların da netleşmesiyle birlikte Niğde ve ilçelerini kazanabilmek için gece gündüz çalışacaklarına dikkat çeken Başkan Ertan, ‘Aday adaylarımızla el ele vererek, birlik beraberlik içerisinde çalışmalarımızı yürüteceğiz. Projelerimizi hazırlarken sivil toplum örgütleri ve halkımızla diyalog halinde çalışacağız. Niğde özlediği yönetime ve hak ettiği projelere Milliyetçi Hareket Partisi’nin belediyecilik anlayışıyla kavuşacaktır’ dedi.









Editör: TE Bilişim