MHP'nin eski Antalya Milletvekili olan ve son genel seçim ile birlikte AKP'ye göz kırpan, MHP'yi sık sık eleştiren  Kemal Çelik, dün ahaber televizyonunda yayınlanan bir programda eski ülkücü olarak! MHP'yi eleştirmişti.  Kemal Çelik'in televizyondaki konuşmalarının ardından  MHP Niğde Belediye Başkan Adayı Fikret Çıtırgı  Antalya'dan  rest çekti. 


 Daha evvel MHP'den 4 defa aday olan ve Antalya'da seçimlerin kaybedilmesinde büyük rol oynayan Kemal Çelik'in Seçimlerin hemen sonrasında MHP'den İstifa ederek AKP saflarına geçeceğinin sinyallerini vermişti. Kulislerde konuşulan iddialara göre Kemal Çelik TRT Genel Müdürlüğü görevi karşılığında partisinden istifa etiği konuşuluyor. Kemal Çelik'in yine Yerel Seçimler Öncesinde belediye başkan Adayları Meclis Üyelerinden para istediği ve hatta seçimlerden 20 gün evvel AKP den bir yetkili ile Ankara'da bir Otelde gizli bir görüşme yaparak yüklü miktarda para aldığı da iddia edilmişti.

 A haber'de yayınlanan Deşifre Programına Ülkücü kökenli Siyasiler adı altında katılan Çelik'in yanı sıra Büyük Birlik Partisi Lideri Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünde ismi geçtiği iddia edilen Yalçın Topçu, Eski Sağlık Bakanı Bülent Akarcalı ve Doç.Dr.Selçuk Özdağ'da katıldı.

Bu program sonrası MHP.Antalya il başkanı Ali Adnan Kaya'dan sonra bir tepkide Kepez eski İlçe bşk. ve 2014 Yerel seçimlerde  Niğde Belediye başkan Adayı olan Fikret ÇITIRGI dan sert eleştiriler geldi.

Fikret Çıtırgı, Kemal Çelik'i kast ederek şöyle dedi: Bu fırıldak camiaca malum MHP'ye katıldığında 15 gün partimizin adını telaffuzda zorlandı.  Ona kim vermiş ülkücü kökenli siyasetçi kimliğini bu zatın kökü yok’ki kökü olanlar olduğu yerde durmakta. Bu daldan bükmeydi aşıda tutmadı geldiği siyasi partisi de belliydi oradan da şaibelerle dolu bir siyasi geçmişi olan bu zat Antalya da yerelde birçok belediyenin kaybına, genel de de en az 2 milletvekili kaybına sebep oldu. Ülkücülük yüksek maneviyata sahip bir dünya görüşüdür, kendisine sıfat bulamayanların sığınma limanı asla değildir. Bu zat kendisine başkaca sıfat bulmakda da zorlanmaz mesela fırıldak (yerinde duramayan devamlı dönen) sıfatı bu çuk diye oturur" dedi

Editör: TE Bilişim