CHP Niğde  Milletvekili Ömer Fethi Gürer,  Niğde Merkez İçmeli ve  Çamardı  Kocapınar Köylerini ziyaret etti. CHP Merkez İlçe Başkanı Kamil Davarcı, İl Genel Meclis Üyesi, İl ve İlçe yöneticileri ile İçmeli ve Kocapınar’a giden Ömer Fethi Gürer  bölgede üretici sorunlarına değindi. Yaygın ekilen dikilen ürünlerin değer bulmamasının çiftçiliği oldukça sorunlu kıldığını belirtti. “Bir an önce Tarım Bakanlığı Niğde bölgesine özel bir önemle yönelmelidir” dedi.

Yurttaşların sorunlarını da yanıtlayan Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer  cezaevlerinden aldıkları mektupların yanı sıra açığa alınanlardan gönderilen mektuplara değinerek “15 Temmuz Darbe kalkışması sonrası  suç işleyen en ağır şekilde ceza almalı ama hiçbir suça iştirak etmemiş ve   hükümet izni ile kurulan kurumlarla ilişkilerinden dolayı mağdur duruma getirilmiş  kişilerin acil ve adil bir  biçimde durumları gözden geçirilmelidir” dedi.

 Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer   açığa alınan ya da tutuklanan öğretmenler vatan millet sevgisi yanında  görevleri boyunca yaptıkları başarılı çalışmaları yazmakta ve ‘bizim yerimiz okul, öğrencilerimiz’ demektedirler. Devletimiz bu seslere kulak verip adil bir yargılama ile suçu olmayanı görevine iade etmelidir. 15 Temmuz darbe girişimini kınayan lanetleyen bu işin içinde olmayan, bir sendika üyeliği, bir bankaya para yatırdığı için işinden olan, yaşamı bozulan önemli sıkıntılar yaşayanlara  araştırma yapılarak göreve dönüş yolu açılmalı” dedi.

 Ülke sorunlarının ağırlaştığını, esnaf, çiftçi, işçi, emekli, öğretmen, kadınların dünden daha iyi yaşamı olmadığını  belirten Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer  “Ülkemizin normalleşmesi gerektiğini aylar öncede dile getirdim. Ayrışarak iyi günlere eremeyiz. Hakkı hukuku adaleti savunmalıyız. Komşusu açken tok yatmayan bir anlayışla yaşama bakmalıyız. Ülkede huzur yok ama aynı zamanda ahlaki değerler de  düşüyor. Fuhuş, kumar, uyuşturucu  artışları dikkat edilmesi gereken boyutta .  Bu gidiş değişmeli.  Çözüm,  hükümetin yanlış uygulamalardan vazgeçip muhalfetin de sözüne kulak vermesi ve  yeniden Atatürk düşünce ve yaklaşımlarının sahiplenilmesi”dedi.




 
Editör: TE Bilişim