Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan mahalle mahalle, sokak sokak ziyaretlerini sürdürüyor. Belediye Başkanı Akdoğan ziyaretleri kapsamında İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğini ve Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünü ziyaret etti.




Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan çeşitli programlarla halkla her zaman bir araya gelerek onların isteklerini dinlemeye devam ediyor. Şehir genelinde esnaf ziyaretlerini sürdüren Belediye Başkanı Faruk Akdoğan vatandaşların istek ve temennilerini dinlemeye devam ediyor.


Sabah saatlerinde mesai öncesi İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği binasını ziyaret eden ve işbaşı yapacak personele kazasız belasız hayırlı işler dileyen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan daha sonra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol'u ziyaret etti. İl Özel İdaresi ziyareti ardından Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünü ziyaret eden Başkan Akdoğan, personel ile tek tek selamlaşarak İl Müdürü  Ahmet Akaycan'ı makamında ziyaret etti.


Yoğun programını sürdüren Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Perşembe pazarına giderek, pazar esnafına hayırlı işler, vatandaşlara da hayırlı alışverişler diledi. Her gittiği yerde yoğun ilgiyle karşılanan Belediye Başkanı Akdoğan daha sonra Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Calmio Süt A.Ş.'yi ziyaret ederek çalışanlarla sohbet etti.


 



Editör: TE Bilişim