Niğde'nin en fazla trafik kazası yaşanan, en yoğun trafiğinin yaşandığı  eski Fertek Yolu, resmi ismiyle Gazeteci İsmet  Sayın Caddesi düzenleme nedeniyle trafiğe kapatıldı. 

Pandemi nedeniyle yaklaşık 1,5 yıldır Niğde'nin trafiği bir nebze rahattı. O zaman düzenleme yapılmayan cadde de tam okulların açıldığı hafta düzenleme inşaatı başlatıldı. Osman Sayın Caddesinin trafinin yükünün büyük bölümünü Bor Caddesi  taşırken, bir kısım sürücüler ise  Aşağı Kayabaşı Mahallesindeki mahallelerdeki caddeler üzerinde seyir ediyorlar. Bu durum zaman zaman trafiğin tıkanmasına neden oluyor. Vatandaşların da büyük şikayet ettiği konuya CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem tercüman oldu. 

Erhan Adem yaptığı açıklama da; Tam okulların açıldığı bir zamanda Eski Fertek  yolunu trafiğe kapatarak yol yenilme çalışmalarına  başlamak, yoğun olan trafiği daha da yoğun hale getirerek vatandaşa çile çektirmek çok akıllıca bir davranış değil.

Şöyle bir soru sormak isterim Niğde belediye başkanı sayın Emrah Özdemir’e. Madem böyle bir proje yapılması kararlaştırlmış. Neden pandemi dolayısıyla sokağa çıkmanın yasak olduğu bir zamanda bu çalışmayı başlatmadınız? Yada neden okullar açılmadan yaz aylarında yapmadınız. Bu halk bu trafik çilesini sabah akşam her gün çekmek zorunda değil. Planlamalarınızı lütfen vatandaşımızın rahatını ve huzurunu düşünerek yapın. Bu halk en güzel şekilde yönetilmeyi hak ediyor." dedi. 

Taraftarı seçim otobüsleriyle taşıyanlar değilde biz mi siyasetçiyiz? Taraftarı seçim otobüsleriyle taşıyanlar değilde biz mi siyasetçiyiz?

Editör: TE Bilişim