MHP Niğde İl Başkanı Nuri Ertan ; Milliyetçi Hareket Partisine Niğde’de özlem her geçen gün artıyor” dedi.


MHP Niğde İl Başkanı Nuri Ertan geçtiğimiz gün Ankara’da yapılan 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimleri Aday takdim toplantısını değerlendirdi.

 

MHP İl Başkanı Nuri Ertan,  Niğde’den kalabalık bir katılım ile gerçekleştirilen aday takdim toplantısının  MHP’nin yerel de iktidara geleceği günün en önemli noktalarından biri olduğunu, oradaki coşkunun bütün yurdu sardığını söyledi.

 

NİĞDE ADAYLARI KISA ZAMAN DA AÇIKLANACAK

 

İl Başkan Ertan ;  Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin katılımları ile MHP’yi  yerel iktidara taşıyacak 252 belde, ilçe, il ve büyükşehir adayları açıklanmıştır. Sayın Genel Başkanımız 24 Ocak 2013 tarihinde Söğüt’ten başlattığı yerel seçim hazırlıklarına  her geçen gün hız kazandırmış. Mahalli seçimlere katılacak belde, ilçe, il ve büyükşehir belediye başkan adaylarımızın bir kısmı geçmişte takdim edilmiş. Bir kısmı da geçtiğimiz gün Niğdeli partililerimizin katılımı ile Ankara-Arena’da coşkulu bir toplantı ile açıklamıştır. Niğde merkez,  İlçeler ve Belde Belediye Başkan adaylarımız ise en yakın zamanda açıklanacaktır. “dedi.

 

İl Başkanı Nuri Ertan MHP’nin ülke genelinde  yerel yönetimlerde iktidar olmaya talip ve hazır olduğunu belirtirken,  Niğde ve ilçelerinde de yerel yönetimleri kazanmak için yoğun çalışma yaptıklarını  söylediği  açıklamasın da ; Niğdeli hemşerilerimiz yaklaşık 6 ay sonra sandık başına gidecekler. Milliyetçi Hareket Partisi hedefleriyle, üretken belediyecilik vizyonuyla, yetişmiş ülkü sahibi kadroları ile milletimize hizmet etmeye kararlıdır. Yaşadığımız  bu günde ülkemizin MHP’den başka da şansı ve çaresi kalmamıştır. Bütün alternatifler tükenmiştir. Ülkemizin ve özel de Niğdemizin MHP’ye duyduğu özlem her geçen artarak devam etmektedir”dedi.


 

YEREL SEÇİMİN ÖNEMİ BÜYÜK

 

MHP’lilerin geçmişten günümüze kadar, Allah davası, Vatan davası ve Millet davası için yürüdüğü  bu yolda, yapılan bütün ayak oyunlarına, kirli kampanyalara, yabancı projelere karşı, Türk Milletinden aldığı birikim ile dimdik durduğunu belirten  İl Başkanı Nuri Ertan, yerel seçimlerin Ülkemiz ve Niğdemiz için çok önemli olduğunu  kaydetti.

 

Ertan açıklamasının devamında ; Mart 2014’de yapılacak yerel seçimlerin yerel yönetimlere iktidar olmanın yanında, yaklaşık 12 yıldır  Türk Milleti’nin milli değerleri ile oynayan, milletimizi kamplaştıran, her türlü bölücü ve yıkıcı faaliyetlerin peşine düşen  AKP hükümetinin çöküşü olacaktır. Bu seçimin etkisi,  Ağustos 2014 tarihin de yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimine, Haziran 2015 tarihinde yapılacak 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerine de büyük etkisi olacaktır. Sayın Genel Başkanımız nezdinde, Genel Merkezimiz ve Niğde de fedakarca görev yapan bütün partililerimiz bunun bilincindedir.  Niğde geneli belde belediyeleri, ilçe belediyeleri,  Niğde  Belediyesi ve  nihayetin de bütün yerel organları ile Niğde’de MHP’nin iktidar olması için gönül seferberliği çerçevesinde Milliyetçi Harekete hareket katacaklardır” dedi.

 


Editör: TE Bilişim