MHP Niğde  İl  Başkanı Nuri Ertan ; “Güzel insanlarımızın yaşadığı Niğdemiz  ne yazık ki  ilgisizliğin, sahipsizliğin  ve talihsizliğin zirvesinde   yaşıyor,  yaşamak zorunda bırakılıyor ”dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Niğde İl Başkanı Nuri Ertan,  Niğde – Bor arasında yapımı devam eden 3 şeritli  yol yapımının yılan hikayesine döndüğünü,  kış yaklaşmasına rağmen henüz tamamlanamayan yolun  tek yönlü gidiş dönüş  bölümünün ise tehlike arz ettiğini belirtti.

 

BU YOLDA KAÇ DAHA KİŞİNİN CANI YANACAK!

 

İl Başkanı Ertan,  AKP hükümeti  döneminde  Niğde’nin  sahipsiz kaldığını, ağır aksak işleyen cılız yatırımların bile   takibi yapılmadığını,  plansız ve programsız  günü kurtarma politikası yapıldığını belirttiği açıklamasında ;    Niğde – Bor yolu arasında Toki kavşağından başlayarak  Niğde Derbent kavşağına kadar yapılacak olan 3 şeritli  yol yılan hikayesine döndü.  Daha  planlama yapılmadan, kazma dahi vurulmadan  ilk bahar aylarında  Niğde’nin en işlek yolu kapatılarak   gidiş geliş olarak  düzenlendi.  Kış ayları yaklaşmasına, asfalt  sezonunun geçmek üzere olmasına rağmen  sadece  birkaç kilometrelik bölümde  taban çalışması yapılabildi. Zaman zaman aylarca yol üzerinde çalışma yapılmadığı görüldü.  Bu gün itibari ile elektrik direkleri sökülüyor.  Bahar ayında başlanan  birkaç kilometrelik ilk etap yolun alt yapısı bile altı ayı geçti.   Aynı hızla devam ederse kışın soğuk havalarında atılacak sıcak asfalt ile mi Niğdelileri ısıtacaksınız?  Son altı ay içerisinde tek yönden gidiş ve dönüş verilen Bor-Niğde yolunda  günlük trafik kazası meydana gelmekte,  bu tamamlayamadığınız yolda  daha kaç kişinin canı yanacak?” diye sordu.

 

HÜKÜMETİN HER İŞİ AĞIR AKSAK, SORUNLU

MHP Niğde İl Başkanı Nuri Ertan, Niğde’de hiç bir  uygulamanın düzenli  ve planlı yapılmadığını belirttiği  açıklamasında ; “ Niğde’ye yeni devlet hastanesi yapıldı, geçmişten bu yana emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.  Birkaç yıl önce  hizmete konulması  gereken bu yatırım  yine beceriksiz belediyecilik  tarafından  çirkinleştirildi. Hastanenin acil servisi girişi hala şose yol halinde duruyor. Acil servis girişi ile birlikte hasta ve ziyaretçi giriş kapılarının olduğu, Doğum Hastanesinden başlayarak  hastanenin dört bir tarafının  yollarının bozukluğu,   çevresinin çirkin görüntüsü  vatandaşları rahatsız ediyor” dedi.

 

Niğde’de AKP hükümeti  tarafından yapılan her işin  ağır aksak ve sorunlu gittiğini belirten Başkan Ertan ;  “ Bunların nedeni de Niğde’nin sahipsizliğidir,  plansız programsız günü kurtarma politikalarıdır. En sorunsuz, en modern bir ilde yaşamayı hak eden, güzel insanlarımızın yaşadığı Niğdemiz  ne yazık ki ilgisizliğin ve sahipsizliğin zirvesinde bulunuyor ”dedi.










 

Editör: TE Bilişim