Sitemize “ Neden MHP” başlıklı iki yazı gönderen İlçemizde esnaflık yapan Mithat Ersöz, “Neden MHP -3 “ yazısı ile MHP Bor İlçe Teşkilatının ilk kongresinde aday olacağını sitemizden açıkladı.
 
MHP Bor İlçe Kongresinin henüz tam tarihi belli olmazken,  2011 Ekim ayında yapılacağı tahmin ediliyor. MHP Bor İlçe Başkanlığı için kongre de aday olacağını belirten Mithat Ersöz’ün “Neden MHP-3” başlıklı yazısını sunuyoruz.
 
 
NEDEN MHP-3
 
 
İlk iki yazı dizime gelen yorumlar şunu gösterdi ki , özellikle her ülkücü yaşadığı yerde yeniden yerinden kalkmaz üstüne düşeni yapmaz uyumaya uyuşmaya devam eder ve mirasyediliğe devam ederse hani bir sloganımız var ya ‘’ülkücü hareket engellenemez’’. Geçmiş olsun başarmış olursunuz ülkücü hareketi engellemeyi. Ben her iki yazı dizim’de de MHP’siz Türk Milleti olamaz derken, güçlü teşkilat yapısına acil ihtiyacımız var derken, fırtınalı günlerde Türk’ün ihtiyacı olan sığınağın MHP çatısı olduğuna değinirken hiçbir şekilde şikayet belirtmedim, şikayet zaten bana yakışmaz.
 
         Kimi yorumcu arkadaşlar bu adam kim, derdi ne? gibi sorular sormuşlar bu yazımın içeriğinde cevaplamaya çalışayım.
 
         Ben Türk ülkücüsü olmaya çalışan bir kardeşinizim. Bor endüstri meslek lisesi’nin ilk öğrencilerinden ve Bor ülkü ocağı EML.ilk okul reisi olma şansına sahip bir kardeşinizim ve inancım her Türk evladının ülkücü olması şarttır ! Geçen zamanda askeri lise ve yirmi iki yıllık kutsal askerlik görevi sonrasında emekli olup, sevdalısı olduğum Bor şehrine nihai dönüş yaptım.
 
         Yerel 2009 seçimleri sonucu kısa bir dönem Bor ülkü ocağı başkanlığı yaptım. Biraz biyografi ağırlıklı oldu ancak üstlenmek istediğim Bor MHP ilçe başkanlığına yakışıp yakışmayacağıma siz Türk’e Türkiye’ye sevdalı kardeşlerimin karar vermeniz için bu şahsi tanıtımı yapma gereği duydum.
 
         Önümüzdeki yapılacak ilk kongrede yüce Allahın izni ve Türk’e ve Türkiye’ye sevdalı öz kardeşlerimin desteği ile üç hilali en tepeye dikme isteğim ve azmim vardır.
 
         Oy oranına takılanlara diyorum ki oydan önce güçlü ve sağlam teşkilat yapısına ihtiyacımız var. Bu vesile ile hepinizi göreve davet ediyorum. Dertlenmeyi şikayetçiliği bir kenara itip yiğitçe analı , babalı , evlatlı Türk’ün kalesi ve olmazsa olmazı MHP’ye sahip çıkmaya geç olmadan, geçmişle didişmeden mevcutla uğraşmadan hadi el ve güç birliği ile güçlü MHP’yi inşa edelim diyorum.
 
         Son söz Türk milleti MHP’siz olamaz. Ramazan bayramınızın Türk İslam alemine hayırlara vesile olmasını yüce Allah(cc) ‘dan niyaz ederim…!



Mithat Ersöz'ün önceki yazıları...
 
 
NEDEN MHP - 1

NEDEN MHP - 2



BU SAYFAYI GÖRDÜNÜZ MÜ?



Editör: TE Bilişim