Cumhuriyet Halk Partisi Niğde İl Başkanlığına tekrar seçilerek güven tazeleyen Erhan Adem, mazbatasını İl Seçim Kurulundan aldı.

9 Şubat'ta yapılan CHP Niğde 12. Olağan Kongresinde başkanlığa seçilen Erhan Adem mazbatasını aldı. Niğde Adliyesine yönetim kurulu ve disiplin kurulu üyeleri ile birlikte gelen CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem mazbatasını İl Seçim Kurulundan aldı. Mazbata töreni çıkışında açıklama yapan Adem, çalışmalarına kararlılıkla devam edeceğini kaydetti.

Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalara devam edeceklerini ifade edeceklerini ifade eden Adem; “Bugün yönetim kurulu, disiplin kurulu ve partililerimizle beraber mazbatamızı aldık. Delege bir kez daha devam etmemiz yönünde bizleri takdir etti. Bundan sonraki süreçte bizim yapacağımız Niğde il yönetimi olarak Niğde’de hiçbir ayrıştırmaya yer vermeden birlik ve beraberlik içerisinde Genel Başkanımızın çizdiği yolda partimizi iktidara götürmek için elimizden geleni yapacağız. Burada yalnız Cumhuriyet Halk partili vatandaşlarımıza elimizden gelen katkı ve hizmeti sunmaya devam edeceğiz” dedi.

CHP İl Başkanı Erhan Adem’in Yönetim Listesi, Ertuğrul Akbay, Şener Anık, Fikriye Ateş, Kenan Ayhan, Bülent Çakıl, Erkin Erdal, Nazmi Güçlü, Olcay Güney, Faruk Kabadayı, Bünyamin Kıvrakdal, Fatma Kocabaş, Meral Koçdor, Veysel Koçoğlu, Erdoğan Özdoğan, Özbilen Özer, Bülent Şanver, Erkan Şanver, Ümmügülsüm Tunçkanat, Hüseyin Yavuz ve Rabia Yılmaz’dan oluşuyor.

İL DİSİPLİN KURULU, Sevda Atay, Emin Bağcı, Ramazan Baş, Mehmet Erdemir, Taliye Etkar, Mahir Kızıltan, Ali Kuş, Abdülkadir Özcan ve Kazım Serçe.

İL KURULTAY DELEGELERİ, Erhan Adem, Semra Çayan, Erdal Gevrekçi, Hüseyin Toker, Levent Öcal, Sadettin Koçkesen

Editör: TE Bilişim