22. Dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Niğde’yi temsil eden, 7 Haziran seçimlerinde de AK Parti’den aday adayı olan Erdoğan Özegen, ziyaret ettiği Ulukışla ilçesi ile Bahçeli ve Sazlıca beldelerinde coşkuyla karşılandı.

 

22. Dönem Niğde Milletvekili olarak görev yaptığı dönemde başarılı hizmetleriyle Niğdeliler’in sevgisini kazanan ve yeniden AK Parti’den Niğde Milletvekili Aday Adayı olan Erdoğan Özegen, ilçe ve beldelere yaptığı ziyaretlerle hemşerileriyle bir araya geliyor.

Seçim gezileri kapsamında ilk olarak ziyaret ettiği Ulukışla ilçesinde  kalabalık vatandaş topluluğu tarafından karşılanan AK Parti Niğde Milletvekili Aday Adayı Erdoğan Özegen, burada yaptığı konuşmada samimi duygularını dile getirdi.

Yeniden Niğde’nin hizmetkarı olmak için yola çıktığını ve çıktığı bu yolda Niğdeliler’in kendisine gösterdiği sevgiye teşekkür ettiğini söyleyen Erdoğan Özegen, Niğde’nin iyi şeylere layık olduğunu belirtti ve şahsına gösterilen ilgiden dolayı minnettar olduğunu ifade etti.

7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan seçimlerin Niğde’ye ve ülkemize hayırlı olmasını dileyen AK Parti Niğde Milletvekili Aday Adayı Özegen, “Şahsıma gösterilen bu ilgi ve sevgi beni ziyadesiyle mutlu etti. Bu görüntü ve manzara 7 Haziran'daki seçimlerin nasıl sonuçlanacağının bir göstergesi olsa gerek. Gösterdiğiniz bu ilgi ve sevgiye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ulukışlalı hemşerilerime de minnettarım.” dedi.

Ulukışla ziyaretinin ardından Bahçeli ile Sazlıca beldelerinde de vatandaşlarla bir araya gelen Erdoğan Özegen, sevgi gösterileriyle karşılaştı.

Ziyaret ettiği bölgelerde; AK Parti’den yeniden  Niğde Milletvekili Aday Adayı olan Erdoğan Özegen’i yanlarında görmekten dolayı büyük gurur duyduklarını söyleyen vatandaşlar da, Özegen’i çıktığı bu yolda yalnız bırakmayacaklarını ifade ederek ve kendisine bu yolda başarı dilediler.

Akşam saatlerinde Bor ilçesine gelerek buradaki yerel gazete sahipleriyle bir araya gelen Özegen daha sonra, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Bor Belediye Meclis Üyesi Mehmet Cindemir'in evine taziye ziyaretinde bulundu.

 

 

Editör: TE Bilişim