Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Meclisin çalışmadığı her fırsatta Niğde’de halkla iç içe oluyor. 
Ramazan ayı nedeniyle gündüzleri esnaf ve vatandaşlarla birlikte olan AK Parti Niğde Milletvekili Özegen, iftar saatinde vatandaşların evlerine konuk oluyor, halkın dertlerine ortak oluyor.

Bir ayağı hep Niğde’de olan ve hep halkın içinde olmayı kendine ilke edinen ve bu ikesini hiç bozmayan Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Ramazan ayının gelmesi ile Haftasonu Niğde’de ayak basmadığı yer kalmadı.

Niğde Merkezinde birçok esnafı ziyaret ederken vatandaşların evlerine konuk olan AK Parti Milletvekili Özegen, Ramazan aylarını kutlayarak, istek ve önerilerini dinleyerek halkla hemhal oluyor.

Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve rahmet ayı olması nedeniyle iftardan önce yardıma muhtaç, hasta ve yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret ediyor ramazan aylarını kutluyor.

Evlerinde ziyaret ettiği vatandaşların taleplerini, isteklerini ve sorunlarını dinleyen Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, şunları belirtti, “Ayların en hayırlısı olan rahmet ayı Ramazan ayında vatandaşlarımızla birlikte oluyoruz ve olmaya devam edeceğiz. AK Partimizin kutlu yürüyüşünde nerede bir ihtiyaç sahibi varsa, nerede zor durumda olan varsa yanında olma ilkesi vardır. Bizler bu ilkeyi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağız. Bugüne kadar hep kimsesizlerin kimsesi olmaya çalıştık. Bugünden sonra da inşallah hep ihtiyaç sahibi olanın yanında olacağız.” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim