Borhaber.net Arşivi Unutmaz... 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana'da Muharrem İnce'ye yüklenerek "Pensilvanya'yı incitmemek için Niğde'de Şehit Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret edemedi." diye konuştu. Oysa Cumhurbaşkanı Muharrem İnce bir yıl önce Niğde'ye geldiğinde Ömer Halisdemir'in mezarını ziyaret etmişti. Yanında şahit olarak da Ak Partili Çukurkuyu Belediye Başkanı ile  CHP Niğde Eski Milletvekili Doğan Şafak da var. 
 

"HALİSDEMİR'İN KABRİNİ ZİYARET EDEMEDİ"

Adana'da konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişiminde Özel Kuuvetler Komutanlığı'nda darbeci Semih Terzi'yi öldürdükten sonra darbeciler tarafından şehit edilen Niğdeli Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret etmediği için Muharrem İnce'yi eleştirdi ve şunları söyledi: "Bay Muharrem Niğde'ye geliyor, sırf Pensilvanya'yı incitmemek için şehit Halisdemir'in kabrine dahi uğrayamıyor, kabri başında dua edemiyor." dedi. 

. Oysa Cumhurbaşkanı Muharrem İnce bir yıl önce Niğde'ye geldiğinde Şehit Ömer Halisdemir'in mezarını ziyaret etmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise geçtiğimiz hafta miting için geldiğinde Şehit Ömer Halisdemir'in mezarını ziyaret etmişti. 

Cumhurbaşkanı adayı  Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı adayı  Recep Tayyip Erdoğan'ın bu konuşmasına mezar ziyareti paylaşımını ekleyerek  twitter den yanıt  verdi. 











İLGİLİ HABERLER AŞAĞIDA

Editör: TE Bilişim