Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Aykin  Ak Parti'den Kemerhisar Beledie Başkanlığı için aday adayı oldu. 

Bor İlçe Başkanlığına başvurusunu yapan Erdoğan Aykin açıklamasında ; Bizim gayemiz hedefimiz belli. Kemerhisar için hemşerilerimiz için günün her saniyesi nasıl hizmet ederiz onun gayesi ile çalışıyoruz. Yetki aldığımız bütün görevlerde de işimizi en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisinde olduk. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Devletimizin ve Milletimizin yanında olarak Siyasi ve Bürokrat ilişkilerimizi herzaman olduğu gibi bundan sonrada iyi bir şekilde devam ettirerek 2019 yılında gerçekleşecek olan Yerel Seçimlerde AK Partimizden Kemerhisar Belediye Başkan Aday Adaylığımı açıklamış bulunmaktayım.Allah’ın izniyle 2014 seçimlerinde kaybetmiş olduğumuz Kemerhisar’ımızı yeniden AK Belediyeciliğe kavuşturacağız. Rabbim çıkmış olduğum bu yolda ülkemize ve beldemize en iyi şekilde hizmet etmeyi bizlere nasip eder inşallah." dedi. 

Erdoğan AYKİN kimdir?

15.09.1964 yılında Niğde’nin Bor ilçesi Kemerhisar beldesinde doğdum. Eğitim hayatıma Kemerhisar’da başladım ve Kemerhisar Ortaokulunda eğitim hayatımı tamamladım. Genç yaşlarda Kemerhisar’ımızda esnaf olarak ticaret hayatına başladım. Evli ve 3 çocuk babası olarak yaşantıma Kemerhisar’da devam etmekteyim.Yıllardır Kemerhisar’ımızda ticaret ile uğraşırken 1995-2016 yılları arasında Kemerhisar Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkan Vekilliği görevinde bulundum.Yapmış olduğum bu hizmet görevi ile birlikte 2006-2018 yılları arasında Niğde Manavlar ve Pazarcılar Oda Başkanlığı- 2014-2018 yılları arasında Niğde Esnaf Odalar Birlik ( NESOB ) Başkanlığı görevlerinde de hizmet etme gayreti içerisinde bulundum. Şu anda halende Kemerhisar’lı hemşerilerime Kemerhisar Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı olarak hizmet etmekteyim. Tarım ile mesleğimizi icra ederken Sebze ve Meyve ticareti yapmaktayım.
 
Editör: TE Bilişim