Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ile birlikte Toki Mahallesi sakinleriyle biraraya geldi.



Toki mahallesi sakinlerinin istek ve taleplerini dinleyen Kavaklıoğlu ve Erat,  çözüm önerilerini vatandaşla paylaştılar.


Vatandaşların tek tek görüş ve önerilerini dinleyen Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ve  Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, istekler doğrultusunda yapılabilecekleri vatandaşlarla paylaşarak, yapılan hizmetler ve yapılacak olan projeler hakkında bilgi verdiler.

Bor Belediyesi olarak bütün mahallelere hizmet vermeye devam ettiklerini dile getiren Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, gerçekleştirilen ve şuanda devam eden çalışmaların Bor Belediyesi tarafından belirledikleri programlar dahilinde gerçekleştiğini ve bu programlar doğrultusunda da  hizmetlerinin devam edeceğini belirtti.

Toki için büyük projelerden birisi olan Çok Amaçlı Sosyal Tesisi Toki'nin hizmetine sunduklarını söyleyen Erat, bu çok amaçlı sosyal tesiste vatandaşlarımız hem özel günlerini gerçekleştirebiliyorlar hem de  kış aylarında yağmurdan, kardan ve çamurdan etkilenmemek için pazar yeri bu çok amaçlı salon içerisine taşınarak kapalı pazar yeri haline getirilebiliyor dedi.

Erat ayrıca; Toki için büyük bir sorunu ortadan kaldırdık. Ulaşımda vatandaşımız ilçe merkezimize gelmek için belki de saatlerce otobüs bekliyordu. Bor Belediyesi olarak otobüsleri küçülttük ve otobüslerin ana kalkış durağını Toki yaptık. Bu neticede seferleri çoğaltarak araçlar arasındaki zaman dilimini de minumumlara çektik. Bu sayede vatandaşımızın saatlerce otobüs beklemesi yerine son derece kolay bir şekilde ilçe merkezimize  gelmesi için ulaşımı kolaylaştırmış olduk. Ulaşımda bir başka başladığımız çalışma ise Toki ile Bor Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon hastanesi arasındaki bozulmuş olan yolu asfaltlıyoruz. Toki de yaşayan vatandaşlarımız Fizik Tedavi hastanesine giderken zaman kaybı harcayarak ana yoldan gitmesi yerine ara caddeyi de asfaltlayarak zaman kaybını ortadan kaldırmış olacağız. Toki vatandaşımız için yaptığımız bir başka hizmet ise oyun park alanları ve spor sahaları. Toki mahalle sakinlerimizin ihtiyaçlarına cevap verebilecek olan oyun park alanlarını yeniden revize ederek daha cazibeli hale getirdik. Ayrıca çocuklarımızın güvenilir bir şekilde spor yapmalarını sağlamak amacıyla 2 adet spor sahasını Toki'ye kazandırdık. Yol ve çevre düzenlerimiz ise halen devam etmekte. Toki orta refüjte çiçek ekimi ve ağaçlandırma çalışmalarımızı da tamamladık ve Toki'nin görünümüne güzellikler kattık. Toki'ye büyük önem veriyoruz.

Şu anda Toki sadece Bor değil Niğde’nin gözbebeği konumunda. Yapacağımız yeni projelerle birlikte halkımıza daha iyi hizmet vermek için Bor Belediyesi olarak en iyisini  yapmayada devam edeceğiz şeklinde konuştu.






Editör: TE Bilişim