AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir, gece yarısı 00.00’dan sonra Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören hasta ve hasta yakınlarını ziyaret etti.


Başkan Özdemir; ‘’Eşim Duygu Özdemir ile birlikte gece yarısı hasta ve yakınlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Bizler, ‘şehrül emin’ anlayışının hakim olduğu bir makam için yola çıktık ve ne demek olduğu bilinci ile hareket ediyoruz. Halkımızın her anında yanında olmaya gayret ediyoruz. Şifa bulma ümidi ile hastanede tedavi  gören hastalarımıza moral olmak için gece yarısında ziyarette bulunduk. Şifa dileklerimizi ilettik ve hasta yakınları ile durumları hakkında görüştük. Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin.

AK Parti Hükumetleri döneminde hayata geçirilen yeni ve modern hastaneler, şehir hastaneleri sağlıkta büyük bir devrim yaşattı. Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanemiz konforlu bir yapıya sahip ve sağlık alanında büyük ilerleme sağladı.  İnşallah daha da iyi hizmetleri kazandırmaya devam edeceğiz. Hastalarımızı tedavisinde büyük fedakarlığı olan sağlık çalışanlarımıza görevlerinde başarılar diliyor, hastalarımıza tekrar acil şifalar diliyorum’’ dedi.
 


 
Editör: TE Bilişim