AK Parti Niğde Belediye Başka Adayı Emrah Özdemir, Gönül Belediyeciliği anlayışı ile Niğde’yi karış karış dolaşarak vatandaşları dinliyor, projelerini anlatıyor.
Ev sohbetleri ile birlikte, Ata Sanayi Sitesi, Eski Sanayi Sitesi, Çarşı Esnafı,  STK’ları ziyaret eden Özdemir, Niğde için neler yapacağını anlatıyor, Belediye Başkanı olduğunda halkın kendisinden  neler beklediğini dinliyor ve istişarelerde bulunuyor.

Biz şehrimize büyük hizmetler yapmak için yola çıktık diyen Özdemir, birlik ve beraberlik içerisinde, ortak akıl ile hareket ederek Belediyemizi yöneteceğiz dedi ve ziyaretleri ile alakalı şu ifadelere yer verdi; ‘’Niğde’mize hakettiği hizmetleri yapmak için yola çıktık. Bunun için şehrimizde hizmet veren tüm esnafları ziyaret etmeye çalışıyor, onların fikirlerini dinliyoruz. Sanayicimizi, esnafımızı, çiftçimizi, vatandaşlarımızı dinliyor, bizden beklentilerini öğreniyoruz. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yeni bir sürece girdik. Gönül Belediyeciliğini şehrimize yeniden kazandıracağız.  O’nun önderliğinde memleketimizin her köşesinde bir bayrak yarışı içerisindeyiz. Bu makamlar bizim için gelip geçici. Güzel eserler bırakmak istiyoruz.  Belediye işi gönül işidir.  Çok güzel projelerimiz var. Kısa zaman sonra bunları açıklayacağız. İnsanların nefes alabileceği yeşil alanlar oluşturacağız.  Sevdikleriyle güzel zamanları geçirebilecekleri ortamlar oluşturacağız. Trafik sorunu çözecek, istihdamı artıracak projeler hayata geçireceğiz.  Bize inanan, güvenen halkımızı asla mahcup etmeyeceğiz. 150 bin kişinin başkanı olacak, örnek gösterilecek çalışmalara ekibimizle birlikte imza atacağız. Kimsenin endişesi olmasın, ‘sen-ben’ anlayışı değil ‘biz’ anlayışı düsturumuz olacak ve yaşadığımız kent Anadolu’nun parlayan yıldızı olacak inşallah’’ dedi.
 


 
Editör: TE Bilişim