Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, Kadın Kollarının düzenlediği  8 Mart Dünya kadınlar günü programına katıldı.

Ömer Halisdemir meydanında AK Parti Niğde Kadın Kollarının düzenlediği programa katılarak Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Temur, parti üyelerinin ve yoldan geçen kadınların kadınlar gününü kutladı.

Katıldığı programda açıklamada bulunan Ak Parti İl Başkanı Emrah Özdemir, 16 Nisanda olacak referandum için vatandaşın yanlış bilgilendirildiğini belirtti.

Halkın hiç alakası olmayan şeylerle yanlış bilgilendirildiğini ve doğrusunu anlatacaklarını söyleyen İl Başkanı Emrah Özdemir konuşmasına şöyle devam etti; ‘‘Bugün dünya kadınlar günü, bütün annelerimizin, kardeşlerimizin kadınlar gününü kutluyorum. Önümüzde bir referandum var. 16 Nisan öncesinde parti olarak çalışmalarımıza geçen hafta itibari ile başlamış bulunmaktayız.  Vatandaşımız çok rahatsız etmeden, gürültü kirliliğine yol açmadan kampanya yürüteceğiz. Bizim amacımız, bu kampanya süreci içerisinde de vatandaşı doğruları anlatmak olacak. Bu referandumla değişecek maddeler ne ise doğru bir şekilde onları anlatmaya çalışacağız. Çünkü çok fazla şekilde bilgi kirliliği var. Üzülerek izliyoruz ki değişen maddelerle hiç alakası olmayan şeyleri insanlara anlatılıyor. Maalesef çok fazla araştırmayan, okumayan, hemşerilerimiz, arkadaşlarımızın da kafası bulandırılmaya çalışılıyor. Biz inşallah doğru olan ne ise onu anlatmaya çalışacağız. Etkinliklerimiz geçen hafta bakan beyi ağırlamakla başladı. Diğer bir hafta Ankara’ya giderek startımızı verdik.  

Şuan kararsız olan arkadaşlarımıza ve kararını evet ya da hayır diye vermiş olan arkadaşlarımıza tek diyeceğim, internetten değişen eski maddeler ve değişmeyen maddeleri kıyaslayacak şekilde indirebilirsiniz ya da ulaşabilirsiniz.’’ dedi.

Çok fazla bilgi kirliliği olduğunu vurgulayan Başkan Özdemir, ‘‘Bunları siz okuyun ve kıyaslayın çünkü çok fazla bilgi kirliliği var. İstediğimiz doğruları anlatmaya çalışacağız. Ülkemizi nasıl aydınlığa çıkarmaya çalışacağız ve bunun için çalışacağız. Ülkemizin gelişmesi ve hedeflerine ulaşılması için bu halk oylaması yapılıyor. Kadınlarımızın emekleri çok fazla. Bizde parti olarak kadınlarımıza, gençlerimize güveniyoruz. Halk oylamasında seçilme yaşını 18’e düşürüyoruz. Çünkü 18 yaş ile 25 yaş arasında milyonlarca gencimiz var ve bunlar temsil edilemiyor. Bunlarında seslerinin duyulmasını istiyoruz, çünkü biz gençlerimize güveniyoruz.’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim