31 Mart Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Ak Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir; ‘’Biz Büyükşehir Niğde’nin alt yapısını oluşturacağız’ dedi.

Ak Parti Niğde Teşkilatının seçim çalışmaları diğer partilerden çok daha farklı yürüyor. Çalışmalardaki temel hedeflerinin ‘Gönül Belediyeciliği’ olduğunu vurgulayarak, çalışmalarını bu anlayışla sürdürüyorlar.

Emrah Özdemir seçim çalışmaları hakkında şu açıklamalarda bulundu; ‘’Bizler Gönül Belediyeciliği anlayışı ile yola çıktık. 31 Mart akşamı Allah’ın izni ile bu yetkiyi aldığımızda, ilimizde yaşayan tüm vatandaşlarımıza eşit şartta hizmet vereceğiz. Yaşanabilir mekanlar tesis ederek huzurlu bir şehir için çalışmalar yapacağız. Biz kimseyi kendimize rakip olarak görmüyoruz. Şu parti şunu demiş, bu projeyi yapacakmış gibi konulara takılarak hareket etmiyoruz. Biz Ak Parti olarak kendi içimizde bugüne kadar yarıştık ve bundan sonrada bu böyle olacak Belediyeciliğin ne olduğunu sayın Cumhurbaşkanımız bizlere 90’lı yıllarda gösterdi. Bizler sayın Cumhurbaşkanımızın nasıl şehirler istediğini biliyor ve bugün bu anlayışla çalışmalarımızı yapıyoruz. İleride ‘çok iyi bir belediyecilik yapmışlar’ sözünü söyletecek şekilde projelerimiz olacak. Büyükşehir Niğde’nin alt yapısını oluşturacağız. Şehrimiz artık göç alır konuma gelecek. Projelerimizin birçoğu hazır, yakında bunları kamuoyu ile paylaşacağız. Gittiğimiz ev sohbetlerinde, esnaf ziyaretlerimizde, öğrencilerimizle buluşmada, kısacası toplumun her kesiminde çok büyük teveccüh görüyoruz. Bizim bir derdimiz var çünkü. Şehrimizi daha iyi konumlara getirmek. Siz samimi olun yeter. Allah bir şekilde önünüzü açıyor ve başarıyı beraberinde getiriyor. En verimli çalışmaları şuan Ak Parti yapıyor. Hamdolsun kamuoyunda iyi konumdayız. 31 Mart akşamı için hiçbir endişem yok. Biz üzerimize düşeni yapıyoruz. Niğde halkına hak ettiği hizmeti vermek için bu yoldayız. Teşkilatımızın tüm kademelerine çalışmalardaki özverili gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum’’ dedi.
 
Editör: TE Bilişim