Geçtiğimiz günlerde, AK Parti Niğde İl Kadın Kolları başkanlığından istifa eden Emine Atıcı, beklenen açıklama geldi.


Açıklamasında görevi süresince kendisine destek olan herkese teşekkür ettiğini bildiren Atıcı, ‘haksızın yanında yer alıp, haklının yanında olmayanlar hariç’ ifadesini kullandı. Atıcı, kendi ifadesiyle ‘haksızın yanında yer alanların kimler olduğunu’ açıklamadı.


Emine Atıcı, yaptığı açıklamada, 4 Mart 2011’de atamayla AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı’na geldiğini, 7 Ocak 2012’de de kongrede yapılan seçimle görevine devam ettiğini anımsattı. Bu süre içinde partinin tüzüğü ve başbakanın misyonunda ilerlediğini anlatan Atıcı, “Tüm teşkilatımızın da desteği ile daha iyi yerlere getirmek için elimden geleni yapmaya çalıştım yaptığıma da inanıyorum. Severek yapmış olduğum bu görevimden 27 Temmuz tarihinde gördüğüm lüzum üzere ayrıldım” dedi.


Teşkilat olmanın ortak bir amaç doğrultusunda birlik olmak anlamına geldiğine vurgu yapan Atıcı, “Birlikte güç vardır. Teşkilatımızla birlik olarak Niğde halkı ve kadınlarımız için var gücümle çalıştım. Bu çalışmada başta genel merkezimiz olmak üzere il de valiliğimize, Belediye başkanlığımıza, diğer ilçe ve kasaba belediye başkanlarımıza, teşkilatımıza (haksızın yanında yer alıp, haklının yanında yer almayanlar hariç), kamu kurum ve kuruluşlarına, sivil toplum örgütlerine, yazılı ve görsel değerli basınımıza desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Herkesten Allah razı olsun. Haklarını helal etsinler. Başkanlıktan ayrılsam da AK Parti'nin her zaman ferdi ve üyesiyim. Elimden ne gelirse partim için çalışmaya devam edeceğim.



Başbakanımızın dediği gibi biz milletin efendisi değil, milletin hizmetkarıyız, milletin efendisi olmayı millete hizmet etmekte arayanlardanız. Herkesi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” ifadesine yer verdi.

KONU İLE İLGİLİ HABERLERİMİZ İÇİN TIKLAYIN

Ak Parti'de İstifa Şoku

Kavaklıoğlu’ndan İstifa Açıklaması

Başkan Özmen’den İstifalara Açıklama








Editör: TE Bilişim