AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, vatandaşlarla iç içe olmaya, sorunları yerinde incelemeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün Selçuk ve Eskisaray Mahallesinde vatandaşlarla buluşan, esnafları ziyaret eden Kavaklıoğlu, ayrıca Kesikbaş Türbesinde ve bazı tarihi mekânlarda incelemelerde bulundu.

 

Ramazan, hizmet bereketiyle geldi

İnceleme ve ziyaretlerin ardından değerlendirmede bulunan Milletvekili Kavaklıoğlu, mahallelerin aldıkları hizmetlerle çehresinin değişmeye başladığını söyledi. Ramazan ayında vatandaşla buluşmaktan duydukları memnuniyeti belirten Kavaklıoğlu, Ramazan ayının hizmet bereketiyle geldiğini kaydetti. Yerel yönetimlerimiz aracılığıyla bugüne dek el değmeyen sokaklara mahallere hızla hizmet götürmeye devam ettiklerini ifade eden Kavaklıoğlu “Niğde’yi geliştirmeye, halka ihtiyaçları doğrultusunda hizmetler sunmaya çabalıyoruz. Aldıkları yatırım ve hizmetlerle il merkezinde de mahallelerimizin çehresi değişmeye başladı” diye konuştu.

 

Ziyaretlerde vatandaşlar da alınan duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Vatandaşlardan Niğde Belediyesinin mahallelerine gerçekleştirdiği hizmetlerden dolayı teşekkür geldi. Özellikle yollarda gerçekleşen yatırımlar, çevre düzenlemeleri, ara sokakların kilitli parke ile döşenmesi ile mahallerinin çehresinin değiştiğini söyleyen vatandaşlar yeni bazı taleplerde de bulundu. İncelemeler esnasında Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan da vatandaş taleplerine anında cevaplar vererek istekler doğrultusunda belediyenin ilgili birimleri harekete geçirdi. 



Editör: TE Bilişim