AK Parti Niğde Milletvekili Aday Adayı Dr. Doğan Akdoğan, seçim çalışmalarının startını verdi.


Seçim kampanyası kapsamında çalışmalarına protokol ziyaretleriyle başlayan Dr.  Akdoğan, sırasıyla Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, İl Sağlık Müdürü Dr. Yılmaz Yücel, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Bilgehan Öztürk ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol’u  makamlarında ayrı ayrı ziyaret etti.

VALİ KILIÇ’A NEZAKET ZİYARETİ

AK Parti Niğde Milletvekili Aday Adayı Dr. Doğan Akdoğan, ilk ziyaretini Niğde Valisi Necmeddin Kılıç’a gerçekleştirdi. Dr. Doğan Akdoğan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Kılıç, Niğde genelinden 90’dan fazla farklı proje üzerinde çalışmaların devam ettiğini vurguladı.

BAŞKAN AKDOĞAN’A TEŞEKKÜR

AK Parti Niğde Milletvekili Aday Adayı Dr. Doğan Akdoğan, daha sonra Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ı ziyaret etti. Dr. Akdoğan, Niğde Belediyesi’nin son yıllarda önemli hizmetlere imza attığını belirterek, “Niğde’miz, büyük bir kasaba görünümünden modern bir şehir olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bu başarıda elbette ki Niğde Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan ve ekibinin büyük payı var. O nedenle Sayın başkanı ve ekibini canıgönülden kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan da AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Dr. Doğan Akdoğan’a 7 Haziran 2015’de yapılacak milletvekilliği seçimlerinde başarı dileğinde bulundu.

ÜNİVERSİTEMİZ NİĞDE’NİN GÖZBEBEĞİ

Niğde Milletvekili Aday Adayı Dr. Doğan Akdoğan, daha sonra Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür’ü makamında ziyaret etti. Dr. Akdoğan, Niğde Üniversitesi’nin son zamanlarda kentle bütünleşerek, hem fiziki hem de akademik açıdan kendisini geliştirdiğini ifade ederek, Üniversitemiz bünyesinde bir tıp fakültesi kurulması için çaba göstereceklerini söyledi.   Dr. Akdoğan, Niğde Üniversitesi’nin kentin gözbebeği olduğunu vurguladı.
Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Niğde Üniversitesi’nin tıp fakültesi, diş hekimliği fakültesi ya da eczacılık fakültesini bünyesine katması için talepte bulunduklarını ifade etti.

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ DR. YÜCEL’E NEZAKET ZİYARETİ

AK Parti Niğde Milletvekili Aday Adayı Dr. Doğan Akdoğan Niğde İl Sağlık Müdürü Dr.Yılmaz Yücel’i makamında ziyaret etti. Dr. Doğan Akdoğan, geçmiş yıllarda idari kadroda görev aldığı İl Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaretinde duygulu anlar yaşadı. Sağlık Müdürü Dr. Yılmaz Yücel ve müdürlük personeli ile tek tek tokalaşan Dr. Doğan Akdoğan, Sağlık Müdürlüğü’nün Niğde’de çok önemli bir görev icra ettiğini vurguladı.

Dr. Yılmaz Yücel de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

HALK SAĞLIĞI MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET

Dr. Doğan Akdoğan, İl Sağlık Müdürlüğü’nün ardından Halk Sağlığı Müdürlüğü’nü de ziyaret etti. Halk Sağlığı Müdürü Dr. Bilgehan Öztürk’e başarılarının devamını dileyen Dr. Doğan Akdoğan,  Sağlıkta Dönüşüm Programı kapsamında, başkent Ankara’da Halk Sağlığı Müdürlüğü’nün kurulmasında etkin görev aldığını anımsattı.

“ÖZEL İDARE ÇALIŞMALARINI TAKDİRLE İZLİYORUZ”

Dr. Doğan Akdoğan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol’u de ziyaret etti. Niğde İl Özel İdaresi’nin, uzun yıllardan bu yana yaptığı çalışmalarla Türkiye genelinde haklı bir üne sahip olmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Dr. Akdoğan, başta İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol ve tüm il özel idaresi personelini kutladı.


 
 
 
Editör: TE Bilişim