Niğde devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Kanat Çayan, 12 Haziran’da yapılacak seçimler için görevinden istifa etti.

Kanat Çayan, düzenlediği basın toplantısında  “Bürokrasinin ve siyasetin ortak ve temel hedefi millete hizmettir. Görev sürem boyunca insana insan olduğu için değer verdim ve hizmet ettim. Bugünden itibaren de yine aynı doğrultuda çalışarak hizmet vermeye devam edeceğim. Milletvekili aday adaylığı başvurumu yaptığım gün daha ayrıntılı bir basın açıklamasında bulunacağımı bildirir, saygılar sunarım” diyerek personelle vedalaştı.

Perşembe günü AK Parti’den adaylık açıklaması yapacak olan Çayan; 1973 yılında Niğde’de doğdu, İlk, orta ve lise öğrenimini Niğde’de tamamladı. 1997 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun oldu.
 

Niğde Devlet Hastanesi Acil Servisinde 10 yıl görev yaptı 2006-2011 yılları arasında Niğde Devlet Hastanesinde Baştabip Yardımcılığı görevinde bulundu. Kurucu üyesi olduğu Aile Hekimleri Derneği’nin Başkanlığını yaptı Niğde’nin ilk ve tek sağlık dergisi olan REÇETE51’in imtiyaz sahipliğini ve editörlüğünü yaptı. 2009-2011 yılında Niğde Kent Konseyi Sağlık Çalışma grubunda Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. 

Kanat Çayan evli ve 2 çocuk babasıdır.

Nasıl Bir Milletvekili diye Sormuştuk... Dr. Kanat Çayan Yorumları için Tıklayın...

Fotoğraf: Yusuf Gökdemir/Borhaber.net-Niğde
Editör: TE Bilişim