Cumhurbaşkanlığı seçimini değerlendiren Niğde milletvekili Doğan Şafak, seçim süresince çok çalıştıklarını, İl, İlçe , Kadın kolları ve Gençlik kollarından gençlerle beraber tüm köy ve kasabaları taradıklarını, İl merkezinde tüm Niğde sokaklarını cadde cadde dolaştıklarını, İlçe merkez esnaflarına da ulaşabildikleri herkese ulaştıklarını, Kadın kollarının şehir merkezinde stand açarak Cumhurbaşkanı adayına samimi desteklerini verdiklerini belirtti.

Şafak açıklamasından devamında "Elimizden geleni Ramazan ayı ve Bayram sürecine denk gelmesine rağmen , Ramazan ayının başından sonuna kadar bu süreçte Genel başkanımız tarafından açıklanan adaya parti disiplini içerisinde hiçbir yerden maddi katkı almadan kendi imkanlarımızla kendi olanaklarımızı kullanarak çalıştık. Genelde Chp örgütleri Cumhurbaşkanı adayına samimi bir şekilde sahiplenerek destek vermiştir"dedi. 

Bu süreçte samimi bir şekilde bizlerle çalışan tüm CHP örgütüne teşekkür ederim

CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak CHP örgütüne de teşekkür ettiği açıklamasında ;"Devlet imkanlarının ve olanaklarının karşı tarafa çalıştığı bu süreçte, İç Anadolu bölgesinde çok çalışmak gerektiğini vurgulayan Doğan ŞAFAK, siyasetin bazen yerelden çok genelden şekillendiğini, yani Tüme varım yerine, Tümden gelişin şekillendirdiğini bunu zorluklarını 40 gün boyunca yaşadıklarını söyledi.

Bizim kabul etmediğimiz ve doğru düşündüğümüz, yolda doğru bildiğimiz yol da Ülke nin ulusal bütünlüğü, Ülke ve toplum çıkarları, toplumun aydınlanması ve dürüstlük ilkeleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğimizi kararlılıkla yolumuza devam edeceğimizi belirtmek isterim dedi.

Aydınlığa giden bu yola baş koyduk mücad
elemiz sonsuza dek sürecektir" dedi.



Editör: TE Bilişim