CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak, Niğde halkına, parti örgütlerine, İl Genel Meclisi üyelerine ve çalışmalarında emek veren herkese teşekkür etti.

Omuzlarına yüklenen sorumluluğun farkında olduğunu ve kendisine gösterilen teveccühü boşa çıkarmayacağını dile getiren Şafak, “ Niğde’yi Ankara’da, Niğde’yi Türkiye’de ve Türkiye’yi dünyada en iyi şekilde temsil edeceğime inandığım için aday olduğumu söylemiştim. Bu doğrultuda çalışmalarımızı yürüteceğiz. Niğde göç veren, yoksulların pay alamadığı, makarna ve pirinçle avutulduğu bir kent.  Bunun yanı sıra kredilerin yoksullar, işsizler yararına kullanılmayıp birtakım sahtekârlar tarafından tırtıklandığı bir kent” dedi.
Niğde Milletvekili olarak çarpıklıklarla, yanlışlarla cesurca mücadele edeceğini, yoksulun hakkını savunacağını dile getiren Şafak, “ Yoksulların gasp edilen haklarını savunacağım, bu hakları kimler gasp etmişse isim isim açıklayarak teşhir edeceğim. O insanlarda kendilerine çeki-düzen verecekler” diye konuştu.
“Emellerine ulaşamadılar bundan sonra da ulaşamayacaklar” diyerek konuşmasını sürdüren Şafak,  Niğde’nin artık suya sabuna dokunan bir CHP Milletvekili olduğunu söyledi.

Niğde ve Niğdeliler için dürüstçe milletvekilliği yapacağını ifade eden Şafak, “ Ben her zaman söyledim eğer harama bulaşacaksam Allah bana bu işi bana nasip etmesin dedim. Ben harama bulaşmayacağım haramzadeler de benden korksun artık Niğde’de daha dikkatli olsunlar. Bir takım sivil toplum örgütlerinde kısmen çete örgütlenmeleri var. Bunların üzerine gideceğiz. Muhalefette de yapacağımız birtakım görevler var.  Niğde’nin sesini Türkiye’ye ve dünyaya taşıyacağım. Diğer milletvekili arkadaşlarımla da Niğde için el ele çalışacağız” diye konuştu.

Niğde’nin eski günlerine sosyal demokrat yapısına dönüşün işaretlerini verdiğini dile getiren Şafak, “ Her türlü sıkıntıya rağmen bu seçimden başarıyla çıktığımıza inanıyorum. Cefakârca çalışmalar yapan teşkilatımıza, partililerimize ve Niğde halkına göstermiş olduğu ilgiden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.
 
Editör: TE Bilişim