Önceki gün Türkiye büyük Millet Meclisi’nde komisyonlar ve bu komisyonlarda görevli milletvekilleri seçildi. CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak, Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu’na seçildi.
TBMM’de grubu bulunan partilerin oluşturduğu komisyonlara üye seçimi önceki gün yapıldu. Toplam 17 komisyonun bulunduğu TBMM’de 25 üyeli Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu’na CHP’den 6 milletvekili seçilirken, Doğan Şafak bu komisyonda partisini temsilen görev yapacak.
Konu ile ilgili açıklama yapan Doğan Şafak; “Yüce meclisimizin çatısı altında, ülkemize ve memleketimize hizmet etmek için çalışmaya devam edeceğiz. Bundan sonraki süreçte bağlı bulunduğum komisyonla hizmetim devam edecektir. Seçildiğim komisyonda partim ve milletim adına en iyi şekilde hizmet edeceğimden kimsenin kuşkusu olmasın. Yıllardır içinde bulunduğum turizm sektörü olsun, ulaştırma sektöründe yeteri kadar deneyim ve bilgi birikimine sahibim, bayındırlık ve imar konularında aynı başarı grafiğini sergileyerek güçlü Türkiye için çalışacağım” dedi.
Daimi komisyonlarda görev alan milletvekilleri yasa teklifi hazırlamakta, hazırlanan yasaların teknik düzenlemelerini yapmakla birlikte, alanında gereken yatırımları belirleyecek olan komisyon olması niteliğiyle Niğde’nin ulaşım ve turizm sektöründe daha fazla yatırım alması bekleniyor.


Editör: TE Bilişim