Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Doğan Şafak bugün tekrar aday adaylığını açıkladı. 

Haber-Foto-Video: Enes Can ÖZMEN

FOTOĞRAFLAR SAYFANIN ALTINDA


Bugün CHP Niğde İl Başkanlığı binasında kalabalık bir partilinin  katıldığı aday adaylık  açıklamasına Chp il başkanı Erhan Adem,  il genel meclis üyesi Rasim Yılmaz, diğer milletvekili aday adayları, Belde Başkanları ve partililer katıldı.

Doğan Şafak parti önünde kalabalık bir partili gruba yaptığı konuşma da;Cumhuriyet Halk Partisi adaletli bir partidir,hukuka inanan bir partidir.Biz milletvekillerimizi belirlerken üyelerimizin tam katılımıyla Yüksek Seçim Kurulunun huzurunda ön seçim yapıyoruz, gücümüzü halktan alıyoruz ve bizim tabanımız milletvekili adaylarımızı belirliyor diğer partililerde ise merkez belirliyor'diye konuştu.

Yol yakından Mhp ve akp adaylarına sesliyorum Ankaradan dikte edilen adaylara değil cesur olun adliyede yüksek seçim kurulunun öncülüğünde seçim isteyin merkeze boyun egmeyin .'dedi

MHP VE AKP'Yİ ELEŞTİRDİ


" Ben ön seçimle geldim ve partimiz bana 3 buçuk yıl boyuncu görev verdi . Çalıştım çabaladım Niğde'nin bütün sorunlarını dile getirdim . Niğdenin sorunları ile ilgili 240 sayfa kitap bastırdım önergeler verdim çalışmalarımın içinde ,bu çalışmalarımı  halkım la paylaştım aslında bütün milletvekillerinin yapması gereken bu . Niğde'deki sorunlar  akkaya ile ilgili , Kosgep le ilgili Bolkar Dağları ile ilgili yüksek hızlı tren ile ilgili tarımla ilgili,Toki'de ki sorunlarla ilgili, üniversitede ki sorunlarla ilgili Bor şeker fabrikasında ki sorunlarla ilgili silah fabrikasının taşınması ile ilgili gümrük müdürlüğü ile ilgili 240 sayfalık bir çalışmayı meclisin önüne getirdim . Bunlardan hiç biri yapılmadı diyeceksiniz bir kaçı yapılıyor. Bunlar neden yapılmadı diye soracak olursanız iktidardır ak partidir'dedi.

Bunlarla da yetinmeyip Ediklinin,Orhanlının,Dündarlının suları kesildiğinde .Kayseri Niğde yolunu kestik Niğde yi tüm Türkiye'ye taşıdık . Ben Seçildikten sonra hem mecliste çalışma yaptım hemde arkamı dönüp gitmedim  boş günlerimde burada insanlarımızın yanın da olduk . Tabiki bu kapsamda elimizden gelen bütüm çabayı muhalefet olarak yaptım. Eksiklerimiz oldu ama şunu iyi bilmenizi istiyorum ki enerjimin yettiği kadar gece gündüz hatta ailemi çocuklarımı babamı annemi unutarak veya ihmal ederek kanımın son damlasına kadar köyde her yerde çalıştımMustafa Kemal Atatürkten,Ecevit'ten İsmet İnönü,Deniz Baykal'dan aldığımız bu bayrağı iki metre daha yükseltme çabasın da olduk bunun dışında bir Mecliste mutiş bir mücadele verdik .'ifadelerini kullandı.




Editör: TE Bilişim