Cumhuriyet Halk Partisi seçime 1 ayda az bir süre kala ivmelerini artırarak seçmenle buluşmaya devam ediyor.
 
CHP’li Şafak; “AKP iktidarlıkları döneminde, 3 hükümet gören Niğde, 9 yılda devlet yatırımlar konusunda geri kalırken, özel sektör yatırımı ise hiç gelmemiş ve Niğde işsizlikten göç vermiştir. Kimse bu halkı kandırmasın” diyerek AKP hükümetini halka şikayet etti.
 
CHP’li Şafak seçim çalışmalarına önceki gün Niğde Merkez ve Bor İlçelerinde devam etti. CHP’li Şafak hükümetin Niğde’yi sürekli kesin gözüyle gördüğünü bu yüzden hizmet gelmediğini savunarak “9 yıllık AKP İktidarı döneminde, 3 hükümet görmüş olan ve meclisi 4 AKP’li vekil gönderen Niğde maalesef bu süreçte geçin özel sektör yatırımını devlet yatırımlarından bile hak ettiğini alamamıştır. Ne gariptir ki Türkiye’nin nüfusu artarken, GSMH’sı artarken, sanki burada terör varmış gibi, doğal felaketler yaşanıyormuş gibi Niğde işsizlik nedeni ile göç vermektedir. Allah aşkına bir tane AKP’li çıkıp da Niğde’nin nüfusu niye azalıyor, devlet yatırımlarında Niğde kaçıncı sırada, işsizlik oranı ne diye bize bir açıklasın.
 
İstanbul’a çılgın projeler yapacaklarına, Niğde’ye 9 yılda ne yapmışlarda Niğde onları desteklesin. Niğdeli kendisinden olan, sorunlarını bilen, bu sorunları çözecek milletvekillerini meclise göndererek eski refah günlerine geri dönecektir. Bizlere pembe tablolar çizen, her şeyi güllük gülistanlık gösteren AKP İktidarı, Niğde’de neyi örnek verse elinde kalmaya mahkumdur. Halk bu sefer iktidara öyle bir tokat atacak ki, iktidar buna şaşıp kalacak. CHP Türkiye’de son yapılan kamuoyu yoklamalarında yüzde 35’lik eşik değeri geçti ve hızla tek başına iktidar olmaya gidiyor. Niğde’de yapılan son kamuoyu yoklamalarında ise partimiz yüzde 32-35 trendi arasında. Bunun karşılığı ne demek diyenlere rahatlıkla şunu söyleyebiliriz; en az 60 bin oy. Fakat bizim hedefimiz 80 bin üstü oyla Niğde’den birinci çıkmaktır.
Zaten halkın bize olan sevgisi de bu yönde. Ama biz onların sevgisinin yanı sıra sorunlarına çözüm olmak için ilerliyoruz. Seçim çalışmalarına start verdiğimiz 7 Mart 2010’dan beri 14 ayda 150 bini aşkın insanla birebir görüştük. Artık AKP halkı iktidarız, hizmet getireceğiz diye kandıramaz!” dedi.
 
 
Seçim çalışmalarına devam eden CHP Niğde Kadın Kolları, Dünya Eczacılar Günü Dolaysıyla Niğde’deki eczaneleri ziyaret ederek sorunlarını dinlediler.










Editör: TE Bilişim