25. Dönem CHP’den  Niğde Milletvekili Adayı olan, Doğan Şafak, gün içinde  köy ve kasaba ziyaretlerini sürdürürken bugün  akşam saatlerinde ise Bor Caddesi üzerinde bulunan seçim bürosunda partililere hitap etti.

 Haber-Video: Fatih ÖZATA

CHP’lilerin alkışları ve sloganları arasında konuşma yapan Doğan Şafak, hem hükümeti eleştirdi, hem de konuşmasının sonunda partililerine tavsiyelerde bulundu.

 

Bor Caddesi üzerinde bulunan seçim bürosu önünde coşkulu bir partili kalabalığına hitap eden  CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak; Bir seçim dönemini güzel şekilde yürütüyoruz. Kadın kollarımızı yaklaşık 2 aydır Niğde’nin bir iki mahallesi dışında tamamına girdi. Bizlerde Niğde’nin bütün köy ve kasabaları dahil birkaç köy dışında seçim çalışmalarımızı yürütüyoruz. Halkımızdan çok güzel tepkiler alıyoruz. Son 13 yılda bu memlekete bu iktidarın 500 kişinin çalışacağı yada 1000 işçinin çalışacağı bir tane bir işletme, bir işyeri iktidar tarafından yapıldı denilirse ben bu meydanda istifa ediyorum. Yapmadılar…

BU MEMLEKETİ KALKINDIRMAK İÇİN 8 HAZİRAN’I BEKLİYORUZ

Havaalanı dediler yapmadılar, biz proje olarak hazırladıktan sonra Havaalanı ayak üstü, Başbakan geldiğinde miting meydanında söz verildi. Oda Hasandağı’nın bu tarafı mı, öbür tarafı mı? Oda belli değil… Ayrıca Niğde’nin bir çok yatırıma ihtiyacı var biz bunları bilbordlara çıkardık daha kavrayamadılar. Yatırım sözcüğünü ağızlarına alamadılar. Niğde sınırları içiresinde biz bu yapılacak yatırımları biliyoruz. Biz bu yapılması gereken yatırımları Niğde’de bilbordlarda, sosyal medyada, internet sitelerinde, yerel basında duyurduk. Bundan sonra bu memleketi kalkındırmak için 8 Haziran’ı bekliyoruz”dedi.

BAŞKA PARTİLERE OY VERENLERDEN PARTİMİZE BÜYÜK TEVECCÜH VAR

Seçim bürosunda partililere  yaptığı konuşmada Akp hükümetini sert bir dille eleştiren Doğan Şafak; Atanamayan öğretmenlerin sorunlarına vurdumduymaz tavır gösterenlerin sonu geldi. Asgari ücretle çalışanların sonu geldi. Halk Bankasını soyanların sonu geldi. Taşeron işçileri köleleştirenlerin sonu geldi. Çiftçiyi ezenlerin sonu geldi. İnsanlara baskı yapanların sonu geldi. Hukuk tanımayanların sonu geldi. Bugün Niğde meydanlarında seçim çalışması yaparken en az 30 – 35 kişi bu güne kadar başka partiye oy vermiş insanlar önüme geçtiler. Dediler ki şimdiye kadar size oy vermedik. Ama bundan sonra size oy vereceğiz. Birde sizi deneyeceğiz dediler. Bu iktidar, bu parti yüzde 38’in altına kadar indi. Bir daha iktidar olamayacağını görüyor. Hızla oy kaybediyor. Taşeron işçileri topluyorlar, diyorlar ki CHP gelirse sizi işten çıkaracak. Yerine kendi adamlarını alacak ona göre dikkat edin, oy vermeyin diyorlar. Taşeron işçilerim müsterih olsun. Bizim iktidarımızda kimse işsiz kalmayacak. Biz onlar gibi yolsuzluk yapanları tutuklayan polisleri içeri atmayacağız, biz onlar gibi yolsuzluk yapanları tutuklayan savcıları içeri atmayacağız. Adalet de bizde, hukuk da bizde, kalkınma da bizde, hukuk da bizde, inanç da bizde, demokrasi de bizde”dedi.

 

TÜRKİYE’DE HALK İKTİDARINI KURACAĞIZ

Doğan Şafak’ın konuşması seçim bürosu önünde bulunan coşkulu kalabalık tarafından sık sık sloganlarla kesildi.

 

Konuşmasına devam eden Doğan Şafak; 13 Yıldır, Niğde’ye, Türkiye’ye hiçbir şey koymayan, bütün değerlerimizi, fabrikalarımızı satan ve halkın sırtından geçinen, milletvekili maaşlarını artırmak için bize yalvaran. Söyleyin genel başkanınıza ne olur  imza atsın. Siz doğru dürüst davrandığınız için iktidara gelemiyorsunuz diyenlerin sonu geldi. Sokakta yolda, köyde kasabada insanların artık yeter dediğini ve 8 Haziran’da bu iktidarı yolcu etmek istediğini saha çalışmalarımda tanık oluyorum. Bizlerinde, partililerinde sahada, sokakta bu iktidarın artık yolcu olduğunu ve korkuların kendisini ifade edemeyen inşalara cesaret verilmesi gerektiğini bizim arkadaşlarımızın bu yönde vatandaşlarımızı motive etmesini rica ediyorum. Burada bize düşen bu insanları cesaretlendirip, bu iktidarın boyunduğurundan kopartıp Türkiye’de halk iktidarını kurmak için kitleler olarak bize kazandırmanızdır. 8 Haziran’da zafer yakın, 7’si akşamı Abbas yolcu…”dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim