Niğde Milletvekili Aday Adayı Doğan GÜNDOĞDU

Son günlerde yaşananlar ve Gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Kendisini yetiştiren ailesine, Niğde halkına, Ak Parti’nin değerli üyelerine gerek Parti Tamayülünde gerekse STK’lara yönelik yapılan Temayülde kendisine gösterilen teveccühlerden dolayı STK’ların Yöneticilerine, Öğretmenlerine, Niğde Emniyet Müdürlüğünde birlikte görev yaptığım meslektaşlarıma, kamu çalışanlarına ve Aday Adaylık sürecinde yanında olan Dostlarına teşekkür ederek sözlerine başlayan AK Parti Niğde Milletvekili Aday Adayı Doğan GÜNDOĞDU, "Türkiye 14 Ağustos 2001 tarihinde yeni bir heyecanla, yeni bir ruhla ve yeni bir vizyonla milletimizin ümit ışığı olan AK Parti ve onun efsane genel başkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’la başlamış olduğu bu kutlu hareketle; Türkiye ve tüm dünyada Müslümanların ve mazlum milletlerin umut ışığı ve geleceğe dair güzel hayallerinin olacağı, hakkın batıldan üstün olacağı, ağlayan gözlerin artık güleceği, güçlünün haklı olmadığı, haklının hakkının verildiği bir yola girmiştir.

 

GÜNDOĞDU; Ateşe su taşıyan karınca misali benim bu dava içerisinde olmam gerektiğini, milletin yanında haksızlığa ve zalime dur diyecek bu gücün içerisinde benim de olmam gerektiğini düşünerek ak parti saflarında siyasete devam etmekteyim" dedi.

 

GÜNDOĞDU " Benim hayat felsefemde bir hak vardır bir de batıl.

Geçmişte ne isem bugün de aynıyım. Yumuşak başlıysam uysal koyun da değilimdir." diye konuştu.

 

AK Parti Niğde Milletvekili Aday Adayı Doğan GÜNDOĞDU açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi : "Daha birkaç gün öncesinde ülkemizin birçok ilinde elektriklerin kesilmesi, milletimiz içerisinde fitne fücur çıkartmak için yapılan hain ve kalleş eylemlerin arkasında kimlerin olduğu devletimiz tarafından elbet çözülecektir. Şahsi görüşüm o dur ki son günlerde gerçekleşen bu hain ve kalleş eylemlerin arkasında yine bu Haçlılar ve onların maşası hain ve kalleş paralel terör örgütü vardır. Geçmişte kendilerini güçlü lanse edip etrafına zavallı garibanları toplayıp onların üzerinden devleti ele geçirmek isteyen, devlete sızmaya çalışan, partimize sızmaya çalışan, ipleri kimlerin elinde olduğu belli olmayan, Dış mihrakların maşası olan bu yapı, beni asla ve asla yıldıramamıştır. Yıldıramayacaktır.

Bu hain ve kalleş paralel örgüt, allahın izniyle ve devletimizin bilgisiyle bertaraf edilecek ve tamamıyla çökertilecektir.

 

Unutmayın, her karanlık gecenin bir sabahı vardır.

Her kışın bir baharı vardır.

Karanlıkları aydınlığa çeviren,hüzünleri ferahlığa tahvil eden bir yüce el, bir yüce kudret vardır.

Yusufu kuyudan alıp mısıra sultan eden bir güç vardır..

Musayı firavunun sarayında yetiştirerek onu oraya hakim kılan bir güç vardır.

Firavunları, zalimleri, hainleri zillete mahkum eden, mazlumun ahına cevap veren, sabredeni mutlaka zafere ulaştıran bir irade vardır.

 

Allah vardır  Allah….!!!

Bir tek allah’tan korkuyorum.!.

 

Bu millet ki dinine, toprağına, vatanına, bayrağına, namusuna, başörtüsüne, ezanına, hürriyetine, istiklaline düşkün olanları hep yüceltmiş ve baş tacı etmiştir. Millet ne derse o olur. İrade milletin elindedir. Muhtar bile olamaz dedikleri sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ı devletin başına reis-i cumhur yapmıştır.

Ne paralel ne yatay, bir tek Allah’tan ve Milletimizin ahından korkuyorum.

Örnek aldığım, milletin umudu, sessizlerin sesi, kimsesizlerin kimsesi, sözlerin üstadı sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın söylediği gibi kefenimi aldım ben de bu yola çıktım.

 

Türkiye eski Türkiye değil. Türkiye’yi yönetenler, bu milletin iradesi ile gelenlerdir.

Artık yön verilen Türkiye değil, yön veren Türkiye; birilerinin istediği değil, milletin istediği olan Türkiyedir.

Ağababaların istedikleri değil, milletin istedikleri devleti yönetir. Devlet sahipsiz değildir. Zaferi kim tarif ederse kazanan da odur.

Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN zaferi tarif edip Türkiye’nin hedefini belirlemiştir.

Sayın Ahmet DAVUTOĞLU zafere kilitlenmiş ekibin lideri, Genel Başkanımız ve Başbakanımızdır.

Kardeşlik hukukumuz, beraber yaşadığımız bu cennet vatanda ilelebet devam edecektir.

Hiç bir güç, hiç bir irade kardeşlik hukukumuzu bozamayacaktır.

Türk de biziz kürt de biziz, laz da biziz çerkez de biziz, boşnak da biziz arnavut da biziz. Biz büyük Türkiye’yiz. Bir tek allah’a eğiliriz. Güç ve kudretin sahibi Allah’tır. Ancak o’na secde ederiz.

 

Milletin gücünü ve kudretini görmek isteyen örgütler, geçmişte olduğu gibi bugün de bundan sonra da milletin gücü ve kudreti karşısında eğilmeye mahkum olacaktır. Son günlerde yapılan bu kalleş saldırıların hepsinin hesabını soracak güçlü bir devlet, güçlü bir hükümet şuan görevinin başındadır.

Milletimiz hiç bir zaman yılmayacaktır. Biz bu oyunları yıllar evvel de gördük. Üzerinde yaşamış olduğumuz coğrafyada, ne kardeş biter ne de kalleş biter.

Biz kardeş olanlar ile beraber olacağız.

Ne düşman biter ne de bu kalleş düşmanların kolunu, kanadını kıran devletimizin gücü biter.

Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz takdirde bu oyunların hepsi birer birer çözülür ve bertaraf edilir.

Kardeşlerim gün, hak ve hakikati görme günüdür, devletimize ve hükümetize sahip çıkma günüdür.

 

Sayın Cumhurbaşkanımızın ve sayın Başbakanımızın söylediği gibi, “hep birlikte beraber olduğumuz  zaman; işbirlikçilere, yaltakçılara, ihanet edenlere, kalleşlere karşı tek vücüt, tek yumruk olarak dik durduğumuz  zaman güçlüyüz”.

Gün birlik ve beraberlik zamanıdır.

 

Allah bu milleti hiç bir zaman zillete düşürmez.

Zira bu millet 600 yıl İslamın sancağını göklerde dalgalandırmış bir millettir.

Ümmet olarak bütün islam alemi, sancağın nereden düştüğünü çok iyi biliyor. Sancağın nereden kalkacağını da.

Tüm ümmeti toplayıp tek vücut olup hakka hizmet edecek gücü ve kudreti tüm dünyaya göstereceğini de iyi biliyor.

Birlik olarak, tek vücut olarak, tek yumruk olarak geçmişte olduğu gibi şanlı yerini yeniden bu devlet ve bu millet yerini alır.

Sakarya’da da biz vardık Çanakkale’de de biz vardık. Doğuda da biz varız batıda da biz varız, kuzey de de biz varız güneyde de biz varız.

Biz ak parti’yiz. Bu milletin özüyüz, hamuruyuz. Onun için sözlerin üstadı sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın izinden, bilge adam sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet DAVUTOĞLU’nun önderliğinde 400 vekille 8 haziran’da da meclisteyiz"

 

ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN. 

Editör: TE Bilişim