Geçtiğimiz gün Ak Parti İl Binasında gerçekleştirdiği  Basın açıklamasında Doğan Gündoğdu  Ak Partiden aday adaylığını , proje ve hedeflerini açıkladı.
 Niğde il emniyet müdürlüğündeki   görevinden istifa ederek, Ak Partiden Aday adaylık başvurusunu yapan  Doğan Gündoğdu açıklamsında ; ‘’
İlimizin Projeler, yatırımlar, yeni iş sahaları alanında ileriye gitmesini istiyorsak, Kültürel Zenginliklerimizin Tüm Dünyada Tanınmasını, Gelecek Nesillere, Çocuklarımıza Gelişmiş Medeniyetler arasında yer alan bir şehir bırakmak istiyorsak Birlik, Beraberlik ve Kardeşlik içinde olmalıyız. Yerel ve Genel Yönetimlerin İl, İlçe, Kasaba ve Köyleri arasında İşbirliği, İdareler arası kopuklukların kaldırıldığı, İrtibat ve Dayanışmanın En Üst Seviyelere Çıkarıldığı, Kişisel Çıkarlardan arındırılmış Vatan için, Millet için, Niğde için tek bir yürek olmalıyız diyen  Aday adayı Gündoğdu,  Niğdenin  sorunlarını şöyle sıraladı:
 Niğde’nin yarası işsizlik sorunudur.
 İşsizlik Sorununu çözmek için aday oldum. Sadece Temizlik Şirketlerinde, Özel Güvenlik Şirketlerinde iş bulan değil, İstihdam Sağlayan Projeleri Hayata Geçirebilmek için aday oldum.Yer altı ve yer üstü kaynaklarının değerlendirilmesi, projelerin sunulması milletvekili iradesi ile olacağından aday oldum.
 
Kentlerin bir tanımı vardır. Sanayi Kenti, Turizm Kenti gibi.
 
Niğdemizi üniversite,tarım, maden ve petrol kenti yapmak için” Aday olduğunu söyledi.
 Proje ve Hedeflerimden birkaçı
  Ziraat Fakültesi Kurmak.
 İhtisasa Dayalı Organize Tarım Bölgesi Kurmak.
 Ulusal Tarım Borsası Kurmak..
 Gelişen Tarım Alanlarına Göre Yan Sanayi ve Entegre Oluşumlarına Destek Vermek.
 Yatırımcılar için Ön Araştırma ve Fizibilite Çalışmaları Yapmak ve Yaptırmak. Niğdeye Yatırım İçin Gelenleri Geri Çevirmemek.
 Organik Tarıma Niğde’nin Geçiş Sürecini Başlatıp Tamamlattırmaktır..
 İlimizin Geleceği Olan Yer altı Kaynaklarından Petrol Sahasının İlimize ve Ülkemize Kazandırmak Başlıca Hedefimdir..
 
Yapmış olduğum Araştırmalar Sonucu Niğde ile İlgili Birçok Proje Hazırlığım Mevcuttur. Bunlardan bir tanesini kısaca özetleyeceğim.Petrol Yasasının 19. Maddesinin Son Paragrafına Dikkatinizi Çekmek İstiyorum. Karada Elde Edilen Petrolden Devlet Hissesinin % 50’si İşletme Ruhsatının Bulunduğu İl Özel İdaresinin Açtıracakları Hesaba Aktarılır.MTA tarafından yapılan Sondaj Çalışmaları Sonucunda..Niğde- Bor Havzasında Çıkması Tahmin Edilen Rezerv 8 Milyar Ton civarındadır.Yapacağımız En Basit Hesapla Niğde’nin Kazancı nedir diye Sorarsanız.. Milyar Dolarlar ve  oralarda çalışacak yüzlerce Niğdeli Demektir. Bu İşlerin Takipçisi Olacağım. Sizleri Sınırları E-5 Karayoluna Dayanmış Büyükşehir Niğde İçin Hep Birlikte Yürümeye Davet Ediyorum.
Yeni Bir Gelecek.Yaşanabilir Bir Çevre.İş İstihdamı Yüksek Bir Niğde.
 
Allah Nasib Ederse Millet İçin, Hizmet İçin, Niğde İçin, Sizler İçin Aday Adayıyım.
 Aday adaylığı için başvuruda bulunan diğer Aday Adaylarına da başarılar dileyen, Gündoğdu; “Niğde’ye en iyi hizmeti verebilecek kişilerin Aday yapılmasını arzu ediyorum”dedi.  Ak Partiden Aday adaylık başvurusunu yapan  Doğan Gündoğdu, Aday Olsa da Olmasa da bu memlekete hizmet sevdası ile Ak Partinin bir neferi olarak çalışmalarda  teşkilat İle birlikte devam edeceğini  ve tüm imkanlarıyla yanlarında olacağını belirtti.

Editör: TE Bilişim