Eski Bakanlardan Dr. Doğan Baran’ın oğlu Selim Baran’dan CHP Adayı Ömer Fethi Gürer’e  destek

 

Sağlık Bakanlığı görevinde bulunan ve Niğde iline farklı alanlarda ve özellikle sağlık alanında önemli hizmetlere yapan rahmetli Bakanlarımızdan Dr. Doğan Baran oğlu Selim Baran Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Ömer Fethi Gürer ile esnaf gezilerine katıldı.

 Selim Baran Ömer Fethi Gürer’in geçmişten bugüne yaptığı çalışmaları yakından izlediğini, Niğde sorunlarını çözüm bulması için çalıştığını, düşünen, yazan bir insan olduğunu vurguladı. Niğde’miz için hizmet yapacağına inandığım Ömer Fethi Gürer’e herkesin her kesimin destek vermelidir” dedi.

GÜRER NİĞDEMİZE HİZMET İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIM

Niğde ve ilçelerinde ziyaretlerine devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Ömer Fethi Gürer diğer adaylar Dr Sevgi Özbek ve Ramazan Ertan ile çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.  CHP olarak ülke sorunlarını bildiklerini, Niğde sorunlarının ise yıllardır yazıları ile gündeme taşıdığı ifade etti. Esnafların çiftçinin emeklinin sanayicinin işçinin gençlerin engellilerin yansıra toplumun her kesimin sorunlarının önemli olduğuna değinen Gürer ayırmadan kayırmadan herkes ile el ele gelecek için güzel günlere yürümemek için çalkışacağım . Her şehit haberinde içimiz yanıyor, Gazilerimiz sayısı arttıkça acımız büyüyor.  “dedi.  Gürer ;“ Niğdemizin  mecliste sesi olacağım.  Niğde de üretilen ürünler için sanayinin gelişmesi, tarım, hayvancılığın yanında “bacasız sanayi”nin  Niğde için getiri  kapısı olması için uğraş vereceğim” diyerek sözlerin tamamladı.

 





Editör: TE Bilişim