AK Parti Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, Niğde genelinde gerçekleştirdikleri köy, belde ve ilçe gezilerine devam ediyor. Teşkilat mensuplarının da eşlik ettiği ziyaretlerde önceki günkü durak Dikilitaş, Dündarlı, İçmeli, Orhaniye, Karaatlı, Aşlama ve Hacıbeyli Kasabasıydı.
Vekiller bu köy ve beldelerde esnafları, köy kahvelerini ve bazı hane halklarını ziyaret ederek sorun ve istekleri dinlediler. Vekiller iftarda ise İçmelilerin sofrasına konuk oldu ve yine İçmeli Beldesinde teravih namazı kıldılar. Vatandaşlar ise ziyaretler vesilesiyle gördükleri Vekillere, sağlıktan eğitime tarımdan yol sorunlarına ilişkin beklenti ve sorunlarını aktardılar.
“Niğde’nin ihtiyaç fotoğrafını çekiyoruz”
12 Haziran seçimlerinde verilen desteğe teşekkür etmek ve Niğde’nin her köşesinin sorunlarını dinlemek amacıyla yaptıkları gezilerde esasında Niğde’nin ihtiyaç fotoğrafını çektiklerini belirten Alpaslan Kavaklıoğlu, bu gezilerde elde ettiklerinin ve kendilerine iletilen beklentilerinin neticesinin kısa ve orta vadede somut olarak görüleceğini söyledi.  
Ömer Selvi ise “Ramazan ayının bereketini yaşadığımız şu günlerde hemşerilerimizle bir araya gelmek bizim için büyük mutluluktur. Niğde’nin her köşesine layık olduğu hizmetleri getirmek amacıyla karış karış geziyor, vatandaşlarımızı dinliyoruz” diye konuştu.
Çiftçiler sordu Genel Müdür cevapladı
Öte yandan AK Partili vekillerin ziyaretleri sadece ziyaret olarak da kalmıyor. Vekiller ziyaretlerde zaman zaman kendilerine iletilen meselelere anında müdahale etmeye de başladı. İşte önceki gün gerçekleşen Niğde Merkeze bağlı köy ve belde ziyaretlerinde de bu çabalar gözlendi. Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Dikilitaşlı çiftçilere sorunlarını Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü Mesut Köse‘ye iletme fırsatı sağladı. Alpaslan Kavaklıoğlu, Dikilitaşlı çiftçilerin kendilerine anlattığı bazı sorunlar üzerine TMO Genel Müdürünü köy kahvesinde arayarak çiftçilerin sorunlarını dinletti ve sorunlara ilişkin birtakım girişimlerde bulunması neticesi elde edildi. Dikilitaşlı çiftçi Osman Demirhan ürün fiyatlarının düşmesine neden olan bazı uygulamaları Genel Müdür Köse’ye iletirken Köse de TMO’nun bu konudaki politikalarını anlattı.


Editör: TE Bilişim