Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Niğde İl Başkanı Avukat Hatice Fidan ve Yönetimi İYİ Parti Teşkilatını ziyaret ederek, Mümin İnan’a yapılan saldırıyı kınadıklarını ifade ettiler.

Başkan Özdemir’den İş Bekleyen Gençlere Müjde Başkan Özdemir’den İş Bekleyen Gençlere Müjde


Geçtiğimiz günlerde yeni yerlerinde İl Başkanlığı ve teşkilat binalarının açılışını gerçekleştiren DEVA Partisi İl Başkanlığının ilk ziyaretçisi olan İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve GİK üyesi Mümin İnan ile İl Başkanı İbrahim Uzun’un ziyaretlerinin ardından DEVA’nın il Başkanı Fidan’da İYİ Parti Teşkilatına hem geçmiş olsun hem de iadeyi ziyaret gerçekleştirdi.


UZUN: TARAFIMIZ DEMOKRASİ VE ÖZGÜRLÜK
Ziyarette DEVA ailesini ağırlamaktan onur duyduklarını belirten İl Başkanı Uzun; “Mücadelemiz Türkiye’dir. Bizler genel Başkanımızın önderliğinde çıktığımız yolda kararlılıkla yürüyoruz. Demokrasinin en doğru şekilde yürütülmesinden yanayız” dedi.


FİDAN: SALDIRIYI KINIYORUZ
Sıcak karşılama ve samimiyetlerinden dolayı Uzun’a teşekkür eden Fidan, Mümin İnan ile de bir süre sohbet ettikten sonra yaşanan menfur saldırıdan dolayı geçmiş olsun dileklerini iletti. Fidan ayrıca, adaletin ve hukukun üstünlüğünün yeniden güzel günlerine ulaşması için çalıştıklarını söyledi.


İNAN: HUZURLU BİR TÜRKİYE İÇİN
Mümin İnan ise bu saldırının sadece şahsına değil, Türkiye Cumhuriyeti siyasetine ve demokrasisine de yapıldığını söyleyerek, barış ve huzur içerisinde bir ülke inşa etmek için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini söyleyerek; “Bu tür saldırılar bizleri çıktığımız yoldan döndürmeye yetmez. Adil bir sistem için durmaksızın çalışacağız” dedi. 

Editör: TE Bilişim