MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Deniz Bölükbaşı Pazartesi akşamı “Çözülen Türkiye ve Güç Birliği” adlı konferansta Niğdeliler ile buluşacak.
 
MHP Genel Başkan Yardımcısı Bölükbaşı Niğde’ye geliyor
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Deniz Bölükbaşı Pazartesi akşamı MHP Merkez İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği “Çözülen Türkiye ve Güç Birliği” adlı konferansta Niğdeliler ile buluşacak.
 
Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde organize edilen program Deniz Bölükbaşı’nın ailesinde yaşanan sağlık sorunlarından dolayı ertelenmişti.  
 
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Emekli Büyükelçi Ahmet Deniz Bölükbaşı, konuşmacı olarak katılacağı konferans öncesi NESOB, NİTSO ve Esnaf KefaletveKredi Kooperatifi’niziyaret edecek.
 
MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Deniz Bölükbaşı’nın konuşmacı olarak katılacağı “Çözülen Türkiye ve Güç Birliği” adlı konferansın Niğde Kültür Müdürlüğü binasında bulunun Kültür Merkezi Salonu’nda  bugün saat 18:30’da düzenleneceğini dile getiren MHP Niğde Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur, bütün vatandaşların konferansa davetli olduğunu belirtti.


Editör: TE Bilişim