Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir Hatay Dörtyol ilçesinde terörist saldırısını kınadı ve hükümetin genel af tartışmalarına tepki gösterdi.

Ömer Demir yaptığı açıklamada Hatay'ın Dörtyol İlçesi’ne bağlı Kuzuculu Beldesi yakınlarındaki Amanos Dağları’nda askerler ile teröristler arasında çıkan çatışmada 1 binbaşı, 1 teğmen ve 1 üsteğmen şehit oldu, 2 asker yaralandı. Yine ocaklar söndürüldü. Yine evlatlar babasız, eşler dul anne babalar acılar içinde bırakıldı. Ülkemizin her yerinde hain PKK saldırılar yapmaktadır. Ülkemizin birliğini dirliğini huzurunu bozmaya hiç kimsenin gücü yetmez. Kendini bilmez kime hizmet ettiğini bilmeyen hain PKK şunu iyi bilmelidir ki son çırpınışlarını yaşamaktadırlar.


Ülkemizde ocaklar söndürülürken genç yaşta evlatlarını kaybeden anne babaları, çocuklar, babasız ve hala 4 aylık hamile olan şehitlerimizin eşleri acılar içindeyken bu acıları yaşatan hainlere bazı milletvekilleri ‘PKK silah bırakırsa genel af çıkabilir’ diye konuşmaktadır. Genel aftan kimler yararlanacak bu canları yakanlar mı? doğmamış çocukları babasız bırakanlar mı? Ülkemize bu acıları yaşatanlar mı? Buna asla teamül edemeyiz. Biz vatanımız bayrağımız dinimiz ve namusumuz için 3 değil 3 bin şehit veririz ama üç beş çapulcuya asla boyun eğmeyiz.

Şehitlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine sabırlar, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum" dedi. 


Editör: TE Bilişim