CHP Niğde Merkez İlçe 10’nuncu Olağan Genel Kurulu 28 Kasım Cumartesi günü Hüdavend Hatun Sosyal Tesisinde yapılacak. Davarcı, CHP İl Başkanı Erhan Adem, İl Genel Meclis Üyesi Rasim Yılmaz ve partililerle birlikte düzenlediği basın toplantısıyla adaylığını açıkladı. 

CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, adaylığını açıklayan Kamil Davarcı’ya başarılar dileyerek, CHP’nin kongrelerden büyüyerek çıkacağını söyledi.

Adaylığını açıklayan Kamil Davarcı yaptığı açıklamada şunları ifade etti: “28 kasım 2015 Cumartesi günü yapılacak olan cumhuriyet halk partisi Niğde merkez ilçe 10. olağan genel
kurulunda, merkez ilçe başkanlığına adayım. Bugün üye, delege, örgüt yöneticisi ve tüm yol arkadaşlarımın da önerilerini dikkate alarak, ilçe başkanlığına aday oldum. Biz yönetim kurulumuzla, ülkenin; daha özgür, daha aydınlık, daha barışçıl bir geleceği için, mücadeleye katkı sağlamak amacıyla çalışacağımıza inanıyoruz. üstad Nazım’ın ‘’sen yanmasan, ben yanmasam, biz yanmasak nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa’’ dizelerinde ki gibi gün sorumluluk günüdür. ülkemizin bir karanlık içerisinde aydınlığa giden yolda sorumluluk sahibi, tecrübeli ve birikimli insanların
ellerini taşın altına koymasından geçiyor" diye konuştu.

Partiye yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Merkez ilçe başkanlığı için şuana kadar başka bir adayın olmadığı bildirildi.


Editör: TE Bilişim