Yazarlar ve Sanatçılar Birliği yönetimi yerel seçimler sonrası yeniden göreve seçilen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat’ı ziyaret ederek ‘Hayırlı olsun’ dileklerinde bulunarak, kültür hizmetlerinin arttırılmasını istedi.



Yazsanbir (Yazarlar ve Sanatçılar Birliği) Fırat Ensari başkanlığında yönetim kurulu ve üyeleriyle birlikte ilk olarak Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat’ı makamında ziyaret ederek yeni dönemde başarılar diledi. Başkan Erat’tan önceki dönemde olduğu gibi kültürel faaliyetlere destek vermesi ve belediye ile birlikte ortak kültür hizmetleri gerçekleştirmek istediklerini söyledi.



Başkan Erat, yeni dönemde de kültür faaliyetlerinin devam edeceğini belirterek, Yazsanbir ile birlikte uygun kültür faaliyetlerini gerçekleştirmeye hazır olduklarını ifade etti.



Daha sonra Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ı makamında ziyaret eden Yazsanbir heyeti yeni dönemin hayırlı olması dileklerinde bulundu. Başkan Akdoğan ile bir süre sohbet eden Yazsanbir heyeti özellikle Niğde Belediyesi tarafından çıkartılan 4 Mevsim Niğde Dergisinin yeni dönemde de yayın hayatına devam etmesini istedi.


Başkan Akdoğan, konuşulan konuları değerlendireceklerini, yeni dönemde de kültürel faaliyetlerin artarak devam edeceğini söyledi.






Editör: TE Bilişim