Ak Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin, 24 Haziran seçimleri öncesi bir basın açıklaması yaptı. Peşin, istikrarın süreceğini, dev yatırımların süreceğini ve 2023 hedeflerine emin adımlarla yürüneceğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Niğde Mitinginden sonra sarf ettiği sözlerin, Niğde için önemli olduğunu belirtti.

Peşin, neden Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmesi gerektiğini şu sözlerle anlattı; "Cumhurbaşkanımızın en temel özelliği dik durmasıdır, inancı, sözü ve duruşunun belli olmasıdır. Biz sayın Cumhurbaşkanımızın istikametine tabiyiz. Temsil ettiği değerlere tabiyiz, onu kıymetli kılan da istikameti ve inancıdır. Biz bunu gördüğümüz için onun yanında dik duruyoruz. Dünya 5’ten büyüktür dediği için yanında duruyoruz. Mega projeleri olduğu için, ülkemizi 16 yılda daha fazla büyüttüğü, mazluma el uzattığı, bir derdi olduğu için destekliyoruz. Hedeflerimiz örtüşüyor. Dün, 2005 yılında önerge veren 'din kültürü öğretmeni niye camiye götürdü' diyen adam bugün elini açmış dua ediyor. Sen hangi istikametin mensubusun. Biz dün neysek bugün de oyuz. İnsanın bir istikameti ve duruşu olmalıdır. İstikameti net olan bir Lider, bu ülkeye çok şey katmaya devam edecektir.

Ben sayın Cumhurbaşkanımızın Niğde mitingi için sarf ettiği sözleri tekrar hatırlatmak istiyorum. İlimizden ayrıldıktan sonra TGRT Televizyonuna çıkarak Niğde için; ‘ Niğde Mitingi Bir Başkaydı, O Heyecanı Unutmam Mümkün Değil. Bugün öncelikle Niğde mitingimiz gerçekten 16 yıllık siyasi yaşamımda birçok kez Niğde’ye gittim, fakat bu miting bir başkaydı. Büyük coşku ve heyecan vardı. Meydan adeta tıklım tıklım dolmuş taşmıştı. Konuşmam boyunca oradaki heyecanı unutmam mümkün değil. Ardından Ömer Halisdemir şehidimizin kabrini ziyaret ettik’ demişlerdi . Niğde O’nu bağrına bastı, Allah’ın izni ile, hem Cumhurbaşkanlığında şahsına , hem de Milletvekilliğinde Ak Parti’ye halkımız destek verecek. Çünkü Güçlü Hükumet, Güçlü Meclis, bu ülkeye yön verecek’’ dedi.
 
Editör: TE Bilişim