İYİ Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Mümin İnan, 31 Mart Yerel seçimlerine doğru giderken açıklamalarda bulundu; “Niğde halkı İYİ bir belediyecilik ile tanışmaya gün sayıyor. Niğde Belediyesi Niğde’de yaşayan tüm vatandaşların ortak işletmesi ve evidir. Niğde Yeniden hak ettiği hizmetleri almak için heyecanla bekliyor” dedi.

Geçmişte kendi dönemlerinde Niğde’de oldukça önemli işlerin yapıldığın altını çizen İYİ Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Mümin İnan, “Bizler geçmişte Niğde ve Niğde halkı için oldukça önemli adımlar attık yatırımlar yaptık. Çözülmez denilen her konuyu iğne ucu kadar dahi bir çare varsa çözmek için uğraştık. Bugün geldiğimiz noktada halkımıza ne denli faydalı hizmetler verdiğimizi bir kez daha görmüş olduk. Dönemimizde açık tutulan kapılar, yeni dönemde de sonuna kadar açık olmaya devam edecek. Makam odaları kapıların kapanması için değil, halkın talebine çözüm olması için Tüm başkan yardımcılarımız ve ilgili kurum amirlerimiz ile birlikte açık olmaya devam edecektir” dedi.

ÇÖZÜLMEZ DENİLEN KONULAR ÇÖZÜLÜR, ÇÜNKÜ:
Seçim sürecinde oldukça verimli çalışmaların gerçekleşmekte olduğuna ve bu güne kadar çözülemez denilen konuların neredeyse tamamına yakını istendiğinde kısa sürede çözüleceğine de değinen Mümin İnan, “Belediyecilik bugün git yarın gel, memurum müdürüm izinde daha sonra gel kapısı değildir. Belediyecilik, halkın talep ve hizmetlerini ilgili kanun ve yetkiler çerçevesinde yerine getirecek yegane merkezdir. Belediyecilik anlayışı geçmişte bizimle birlikte çok daha iyi bir yer kazanmıştı. Ve artık daha güçlü ve daha etkili yeni bir yönetim modeli ile yeniden hizmete talip olarak, yeni dönemde tüm hizmetleri hızlıca halkımıza sunacağız. Belediyecilik bir sorun değildir, sorun varsa çözümü de mümkündür. Çünkü Niğde halkı bunu bizlerin yapabileceğini biliyor” diye konuştu.

BELEDİYECİLİK HİZMETLERİNDEN HERKES EŞİT FAYDALANACAK
İYİ belediyecilikte önemli bir adımın atılacağını bunun içinde 31 Mart’ın hemen ardından 1 Nisan sabahı ile değişimin gözle görülür şekilde kişi yada görüş ayrımı yapılmaksızın ne kadar hızlı gerçekleşeceğini herkesin göreceğini, belirten Mümin İnan, “Belediyecilik hizmetleri konusunda herkes hukuk ve idare karşısında eşittir. Kent sakinleri hiçbir sebepten dolayı herhangi bir ayrıma tabi tutulmayacak. Madem belediye herkesin o zaman belediyede her bir bireyimizin söz hakkı olacak. Oturulan yerden şehrin en uzak köşesindeki sorunlara çözüm bulmak mümkün değildir. Bundan dolayı hangi mahallenin, hangi bölgenin, hangi kesimin yada hangi vatandaşımızın ne sorunu ve talebi varsa, bunu ilgili olan herkes ile beraber çözmek bizim belediyecilik anlayışımızın temelini oluşturuyor. İYİ Belediye; belediyenin kaynaklarını halkın öz kaynakları ve hazinesi olarak kabul eder. İYİ Belediye-Vatandaş arasındaki paylaşım, yönetimde açıklık, şeffaflık, etkinlik ve kalite içerir” dedi.
 
Editör: TE Bilişim