CHP İlçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur “ Verilen desteğe layık olmaya çalışacağım”       

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Bor İlçe Başkanlığına büyük oy farkı ile seçilen Hacı Mustafa Çopur katılımcılara ve delegelere teşekkür etti. Mustafa Hacı Çopur ülkenin içinde bulunduğu siyasi ve ekonomik sorunların varlığında önemli bir destek ile ilçe başkanı olmasının sorumluluğunu artırdığını belirtti.

 

 

Çopur  “bize destek verenleri mahçup etmemek için ben ve yönetim kurulumuz çok çalışacağız. Oy versin vermesin tüm delegelerimizi üyelerimizi ve halkımızı sevgi ile kucaklayacağız. Ülke sorunlarının arttığı bu dönemde CHP çok iş düştüğünün bilincindeyiz. Partimizi yerel ve genelde iktidara taşımak için var gücümüzle emek vereceğiz. Bor ilçesi sorunlarını biliyoruz. Bu sorunları her platformda gündeme taşıyarak çözümüne uğraş vereceğiz. Başta Akkaya barajı kirlenmesi ile oluşan sorun olmak üzere her alanda sıkıntıları biliyoruz. Bizim hedefimiz insanca hakça bir yaşamdır. Hangi partili diye hiçbir hemşerimizi ayırmayacağız. Biliyoruz ki hizmet vereni halkımız sahiplenecektir. Bor’da çok partili dönemde hiç belediye başkanlığını kazanmadık ama Bor’da tek parti döneminde istasyon Caddesi açan, Demiryollarını Bor’a getiren, Üstün Parkı yapan, Elektrik ile ilçemizi buluşturan, Bor planını yapan, Okulların açılmasında görev alan CHP li belediye başkanları idi. 1960 sonrası Akaya Barajının sulama amaçlı yapılmasında CHP milletvekili Asım Eren büyük emeği vardı. Keza Askeri Levazım Fabrikası Bor’a gelmesinde de CHP nin emeği vardır. Görüldüğü gibi memleket sorunlarında CHP olarak hep vardık. Bundan sonrada var olacağız. Dünde emek ve çaba verenlerin hep bir hedefi vardı. Bor’da yaşayanlar mutlu huzurlu olsun ve sorunları çözülsün düşüncesinde idiler. Bizde o yolda yürüyeceğiz.” Dedi.

 

 

Hacı Mustafa Çopur Bor kongresine katılanlara teşekkür ederken delegelerin ve partililerin gösterdiği yoğun ilgiden de mutlu olduklarını da söyledi. Yeni yönetim kurulu kısa sürede görev dağılımı yapacağını da ifade etti.



Editör: TE Bilişim