MHP Niğde Belediye Başkan Adayı Fikret Çıtırgı seçim iletişim bürosu açılışı, MHP’nin gövde gösterisine dönüştü.

Haber-Kamera: Selim GÖKEL




Bor Caddesi üzerindeki seçim bürosu açılışında eski yeni bir çok  partili bir araya geldi. Açılışa MHP Genel Sekreter Yardımcısı Recep Dumanlı ve bazı genel merkez yöneticileri katıldı. Açılışta diğer parti ve  adaylarının çiçeklerinin yanında SP Niğde Belediye Başkan Adayı Nihat Altıparmak’ta katıldı ve katılımı anons edildi.

Ülkü Ocaklı gençlerin de yoğun katılımının görüldüğü açılış öncesi kurban kesildi. İlk olarak İl Başkanı Nuri Ertan bir konuşma yaptı. Ertan yaptığı kısa konuşmada ; Niğde’de MHP iktidarının ilk adımını atmış bulunmaktayız. İnşallah seçimin sonunda zaferimizi yine burada kutlayacağız. Niğde’nin kurtuluşunu biz başlatacağız, sizler bizlere güveniyorsunuz, gücümüze güç katıyor, her geçen gün bizlere teveccüh gösteriyorsunuz. Buna layık olmaya çalışacağız. Bu seçim sadece Niğde’nin kaderini değil, Türkiye’nin kaderini değiştirecektir” dedi.

 

Ertan’ın konuşmasının ardından, MHP Niğde Belediye Başkanı Fikret Çıtırgı konuşma yaptı. MHP Adayı Çıtırgı konuşmasının başında açılışa katılanlara teşekkür etti. Niğde’de yeni bir dönemin, yeni hizmetlerin kapısını açmaya geldiklerini vurgulayan Çıtırgı ;  Sizler inanmışsınız, bizlerde inanıyoruz ve mutlaka ve mutlaka bu seçimi kazanacağız. Dürüst, ahlaklı, hizmet odaklı, bireysel yaşamı,  modern şehircilik anlayışı ve inançlı vatansever kadrolarımızla 30 Mart’da  zaferle başaracağız. Bizim mücadelemiz, sizin mücadeleniz olacaktır. Bizim mücadelemiz, vurguncu, talancı, aymazlarla olacaktır. Bizim mücadelemiz, topyekun zulme karşıdır. Milleti ve Devleti bölmeye çalışanlardan bir bir hesap sormaya var mısınız? Seçimleri geçim malzemesine dönüştüren, sağlam koltuklarının sallanmaması için kutsal olan bütün değerleri zırh edinen riyakarlardan hesap sormaya var mısınız?. Ülkemizin ateş çemberinden geçtiği şu günlerde, ne devletin bir parçası, nede sistemin maşası olmayacağız. Biz hiçbir mevki, makam, şan şöhret olmaksızın adsız neferleri olmaya var mısınız. Niğdemiz için gece uyumadan, gündüz yorulmadan hep birlikte çalışmaya var mısınız?, Üretken bir belediyecilik anlayışı ile yerinden ve doğrudan halkla yönetimi ortaya koyacağız. Biz kimsesizlerin sesi olacağız. Bu ses gönlü, yüreği Niğde sevdasıyla atacak ve bu güçlü kadrolar ilkeli, dürüst, ahlaklı, cesaretli, azimli ve kararlı yol arkadaşlarımla hedefini bulacaktır. Unutmayalım ki, benim, senin, bizim, sizin… zapt edilemez tek kale bizim yüreğimizde olan milliyetçiliğimizdir. Bizler ve sizler kale gibi dik duralım ki o bayrak sonsuza kadar dalgalansın. Şuan itibari ile yönetimi birlikte düşünelim, birlikte karar verelim, birlikte yürüyelim, var mısınız hemşerilerim?. Sevdamız Niğde, sevdamız millet, sevdamıza sözümüz var. Sözümüz namustur…” Ne Mutlu Türküm Diye” veciz sözünü söyleyerek konuşmasını sonlandırdı.

Genel Sekreter Yardımcısı Recep Dumanlı ise yaptığı konuşmada, ülke meselelerine değinerek gündemi yorumlayan bir konuşma yaptı.

Seçim bürosunun kurdelesinin kesilmesinin ardından ziyaretçilere Niğde Gazozu başka olmak üzere çeşitli ikramlarda bulunuldu. MHP’nin bu yerel seçim öncesi  geniş topluma açık ilk toplantısı olduğundan, bir çok vatandaş ve partililer başkan adayı Çıtırgı’yı tebrik ettiler.

Şehir dışından  gelen protokol misafirleri ile akşam yemeği verilerek uğurlandı.

 










Editör: TE Bilişim