Niğde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye başkan adayı Fikret Çıtırgı, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak, kimseye baskı yaparak seçim ofislerine veya mitinglere çağırmıyoruz. Ama şu anda Niğde belediye başkanı olan Faruk Akdoğan, hastane ve belediyede çalışan taşeron işçilere baskı yaparak, seçim ofislerine ve mitinglere çağırıyor. Mazereti ise gelmezseniz sizleri işlerinizden çıkartırım diyor." dedi.


MHP Belediye başkan adayı Fikret Çıtırgı, Inönü Mahallesi ve Murat Evler'de yaptığı açık hava mitinginde, AKP'li Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a yönelttiği 13 sorunun cevabının hala gelmediğini ve 23,5 milyona yapılan Adalet Sarayı'nın yerini sordu. Fikret Çıtırgı, baskılara rağmen 31 Mart'ta Niğde Belediyesi'ni hiç bir işçiye baskı yapmadan alacaklarını söyledi.


Çıtırgı, "Ayrıca, belediyedeki taşeron işçilerine Fikret belediye başkanı seçildiğinde siz işçileri kovacak diyormuş. Bütün işçi arkadaşlarım içlerini ferah tutsunlar, biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak belediyeyi kazandığımız zaman hiç bir kimsenin ne yeriyle ne de ekmeğiyle oynamayız. Bu AKP'li Faruk Akdoğan herkesi kendisi gibi zannediyor." diye konuştu.


Çıtırgı, 31 Mart'ta Niğde Belediyesi önünde hep beraber belediyeyi devralacaklarını ifade ederek, “Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak söz verdiğimiz projeleri unutmuyoruz ve belediyeyi aldığımız zaman bir bir yerine getireceğiz. Ama AKP’li belediye başkanı Faruk Akdoğan geçen dönemde yapılan seçimlerde verdiği sözleri unuttu. Nazım imar planı dedi kendi meclis üyelerinden bile red cevabı aldı. Kentsel dönüşüm dedi o da fos çıktı. Şimdi ise gittiği mitinglerde nazım imar planını bu sefer geçireceğiz diyormuş, 5 yıldır geçiremedin, bundan sonra da biraz zor geçirirsin.” şeklinde konuştu.


Editör: TE Bilişim