MHP Niğde Belediye Başkan Adayı Fikret Çıtırgı, İl Başkanı Bayram Güç parti binasında düzenledikleri basın toplantısında Niğde Belediyesi meclisine giren 10 üyesini tanıttı.



Toplantıda açıklamalarda bulunan Başkan Adayı Fikret Çıtırgı, "Niğde'de gayet centilmence bir seçim süreci oldu. Bu yarışta ta kazanan bir kişi olacaktı, vatandaşımızda Faruk Akdoğan'a devam et dedi. Bu süreç içerisinde siyasi partiler birbirlerini kırmadan bir süreç yaşandı. Duyarlı davranan bütün siyasi partilerin il başkanlarına, ilçe başkanlarına ve vatandaşlara teşekkür ediyorum" dedi.



Partilerinin oyunu artırdıklarının altını çizen Çıtırgı, "Kazanan her ne kadar AKP olsa bile bu süreci kazanan MHP olduğuna inanıyoruz. AKP ve CHP oylarını düşürmüştür ama MHP Belediye Başkanlığını almamasına rağmen oy oranımızı yükselttik. En son genel seçimlerde Niğde Merkezde 9 bin olan oyumuzu yaklaşık 24 bine, en son yapılan yerel seçimlerdeki 16 binlik oyumuzu 24 binlere çıkarak siyasi partinin mensubuyuz" şeklinde konuştu.



Belediye Başkanının doğrularında yanlarında olacaklarını belirten Çıtırgı, "Bundan sonra MHP'nin 10 tane meclis üyesi arkadaşımız, CHP'nin 5 AKP'nin 16 meclis üyesiyle Niğde'ye hizmet edilecek. AKP'li Sayın Faruk Akdoğan'ın Belediye Başkanlığı sürecinde Niğde adına yapacağı her türlü olumlu çalışmalarında Niğde adına onun yanında olacak. Fakat Niğde'ye yanlış yapacağı, bugüne kadar yaptığı yanlışların devamı noktasında da sadece 10 kişi değil, 15 tane çift göz Faruk Akdoğan'ı takip edecek" diye konuştu.



MHP Niğde İl Başkanı Bayram Güç ise seçim sürecinde başarılı çalışmalar yaptıklarını ve Adayları Fikret Çıtırgı ve tüm parti teşkilatına teşekkür etti.




Editör: TE Bilişim