Milliyetçi Hareket Partisi Niğde İl ve Merkez ilçe Başkanlığı tarafından geçtiğimiz gün  rutin yol kontrolü sırasında haince şehit edilen polis ve askerimiz için bir mevlid- i şerif programı düzenlendi.



Programa Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı Fikret Çıtırgı’nın salona girişi ile başlandı. Salonun içi ve dışının tamamen dolu olduğu programda Sayın Çıtırgı büyük bir coşku ile karşılandı.

5 Şubat Kapalı Spor Salonunda cumartesi akşamı gerçekleştirilen mevlid programı saat 19:30 Kuran-ı kerim tilaveti ile başladı.

Mevlide,  bugüne kadar Niğde MHP teşkilatlarında vazife yapmış ve halen görev yapan bütün teşkilat görevlilerinin katıldığı görüldü. Ayrıca en dikkat çeken görüntü ise yoğun bir genç kitle ve aile katılımının olmasıydı.

Program boyunca okunan Kuran-ı Kerimler, getirilen salavat-ı Şerifeler ve yapılan dualar katılımcılara manevi bir atmosfer yaşattı.

Böylesi bir etkinliği milletimiz, vatanımız, mukaddesatımız için şehadet şerbeti içen kardeşlerimize olan vefamız dolayısı ile gerçekleştirdik, diyen Çıtırgı, zaman ülkemiz, milletimiz ve yaşadığımız topraklar için birlik zamanıdır, dedi.


Program sonunda   bugüne kadar MHP teşkilatlarında vazife yapmış bütün
teşkilat başkanlarına bir vefa örneği olarak plaket verildi. 




Editör: TE Bilişim