CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, partisinin İlçe binasının açılışını yapmak üzere geldiği Niğde’nin Çiftlik ilçesinde, Anayasa değişikliği maddeleri üzerinde konuşma yaptı. Bingöl, “Halkımız gerçekleri görüyor ve AKP’nin dayatmaya çalıştığı tek adam rejisine hayır diyor” dedi.

BİNGÖL: “HALKTAN GERÇEKLERİ SAKLIYORLAR”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, CHP Çiftlik ilçe binasının açılış törenine katıldı. Yeni parti binasının açılış kurdelesini CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer ve partinin il ve ilçe yöneticileriyle birlikte yapan Tekin Bingöl, burada yaptığı konuşmada, tek adam rejiminin ülkeyi her anlamda büyük bir çıkmazın içine sokabileceğini ifade etti. Referandum çalışmalarıyla ilgili propaganda sürecinin eşit koşullarla yürütülmemesine rağmen halkın gerçekleri gördüğünü ve yetkilerin tek elde toplanmasına hayır dediğini vurgulayan CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, “Rejim değişikliğini gündeme getirenler yaptıklarını halka anlatamadığı için gerçekleri çarpıtıyorlar. Anayasa değişiklik maddelerini genel başkanımızla birlikte TV’lere çıkıp halka anlatmaya var mısınız dediğimizde, bu teklifimize cevap veremiyorlar. Çünkü bunların getirmek istediği rejim halkın lehine olan bir sistem değildir, parlamenter sistemin gelişmesine yönelik değildir. Böyle olunca gerçeği çarpıtan, doğruların halktan saklayan bir anlayışla devlet olanaklarını kullanıp referandumdan hayır çıkmasını engellemeye çalışıyorlar. Ancak bunların bu çabaları nafile. Çünkü hayır oyları büyük farkla önde” dedi.

GÜRER: “ÇİFTLİK HAYIR DİYOR”

CHP Niğde Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Ömer Fethi Gürer ise, ilçe binasının açılış töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye ve Niğde genelinde olduğu gibi Çiftlik ilçesinde de halkın gerçekleri gördüğünü ve Çiftlik ilçesinden referandumda büyük oranda hayır oyunun çıkacağını ifade etti. Gürer, CHP Çiftlik ilçe binasının, ilçede başarıyla çalışma yapan parti örgütünün daha verimli çalışmasına önemli katkısı olacağını ifade etti. Gürer, CHP Çiftlik ilçe binasının hayırlı olmasını da sözlerine ekledi.

AÇILIŞ TÖRENİNE YOĞUN KATILIM

CHP Çiftlik İlçe Başkanı Turgut Yıldız’ın da bir açılış konuşması yaptığı törene Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ve Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in yanı sıra, CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, Merkez İlçe Başkanı Kamil Davarcı, Bor ilçe başkanı Erdal Gevrekçi, Kemerhisar Belediye Başkanı Beytullah Kirazcı, Bozköy Belediye Başkanı Yalçın Tekeli, Azatlı Belediye Başkanı Şahin Polat, Yıldıztepe Belediye Başkanı Metin Akyıldız, Aktaş Belediye Başkanı Yaşar Çamur, Niğde İl Genel Meclisi Üyesi Rasim Yılmaz, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda yurttaş katıldı.

BELDE BELEDİYELERİNE NEZAKET ZİYARETİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ve Ömer Fethi Gürer ile beraberindeki heyet CHP Çiftlik ilçe binasının açılış töreninin ardından Azatlı Belediyle Başkanı Şahin Polat ve Bozköy Belediye Başkanı Yalçın Tekeli’yi makamlarında ziyaret etti.

Editör: TE Bilişim