Niğde-Aksaray karayolunun Çiftlik Divarlı-Güzelyurt arası kısmında asfaltlama çalışmaları hız kazandı.



Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri yolda genişletme ve yenileme çalışmaları yürütüyor. Sıkça kullanılan güzergâhlardan olan bu yolda son dönemde bölge halkı yolun bozuk ve dar olması nedeniyle sorun yürütülen bu çalışmalarla ortadan kalkıyor.


Yolda incelemelerde bulunan Divarlı Belediye Başkanı Rüstem Cullaz, AK Parti Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi’nin ulaşım yatırımları konusunda verdiği desteklere teşekkür ederek “Bu yolda en son 1974 yılında asfaltlama çalışması olmuştu ve son dönemde bu yoldan yararlanan bölge insanı zorluklar çekiyordu.  Vekillerimiz sayesinde yolda yenileme ve genişletme çalışmaları hız kesmeden sürüyor” diye konuştu.


İlçelerinde ulaşım yatırımlarında son dönemde önemli çalışmaların yürütüldüğünü ifade den AK Parti İlçe Başkanı Bayram Taş ise Şekkin Geçidi’nin ve Bozköy-Kayırlı yolunun da yakın dönemde asfaltlandığını ilçede önemli yollarda sorunların çözüme kavuştuğunu söyledi. Milletvekilleri Kavaklıoğlu ve Selvi’ye, AK Parti İl Başkanı Ahmet Özmen’e, karayolları ekiplerine, İl Özel İdaresine de teşekkür eden Taş, yakın zamanda Çiftlik’te sadece ulaşımda değil pek çok alanda yeni yatırımların da olacağını sözlerine ekledi. 













Editör: TE Bilişim