MHP Niğde Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur, “CHP’den tek bir şahsın bile istifa ederek partimize geçen olmadığını iddia edenlere dün olduğu gibi bugünde yine belgeler ile yanıt vermek ihtiyacı doğmuştur” dedi ve ekledi “MHP’nin yükselişi bazı kesimleri derinden sarsmıştır. İşte asıl tahammülsüzlükte tamda buradan doğmaktadır. Çünkü Mücadeleniz bir kez daha zaferle sonuçlandı, gazamız mübarek olsun.”

Geçtiğimiz gün Alay Kasabası’nda oldukça coşkulu bir katılım töreni gerçekleştirdik. Bu katılım bazı kesimleri ziyadesiyle rahatsız etse de, bizler Milliyetçi Hareket Partisinin temsilcileri ve üyeleri biliyoruz ki; Hepimiz birer Türk Bayrağıyız. Bayrağı lekelememek için, kirletmemek için yere düşürmeden daha da yüceltme azami gayret göstermekteyiz.

BELGESİZ ALTI BOŞ HİÇ BİR İŞE İMZA ATMADIK…!

İmdat Yağmur, “CHP’den gerçekleşen katılım CHP tarafından gerçeği öğrenilmeden yalanlanmıştır. Ben ve teşkilatımız bu güne kadar altı boş belgesiz hiçbir işe imza atmadık atmayız da. Bunlar belgelidir, hepside imzalı evraklıdır. Bunu Niğde ve tüm Türkiye’de yapmış olduğumuz tüm başarılı çalışmalar ile her defasında kanıtladık, bir kaçını da bugün kamuoyu ile paylaşmayı uygun gördük. Kanıtlamaya da devam etmekteyiz. Bunu da kamuoyu ile paylaşıyoruz. Yapmış olduğumuz basın açıklamasında katılım haricinde CHP’yi ilgilendiren zerre kadar ifade yer almamaktadır. Buradaki asıl rahatsızlık Milliyetçi Hareket Partisinin her geçen gün daha da güçlenerek büyümesindendir. Bunu kabul edememektedir. Fakat görüyorum ki, CHP Niğde teşkilatı tarafından kendilerine tek bir itham bile olmazken bizler üzerinden karalama politikası yapılması Türkiye’nin şu anki durumunda ve konumunda hiçte kabul edilir gibi değildir. Milliyetçi Hareket Partisi bu türden diyalogların içinde olmayı kabul etmemiş yer almamıştır. Buna da asla müsaade etmeyiz. CHP’nin yayınladığı basın açıklamasında aşağılayıcı ve karalayıcı ifadeler yer alırken, bunu kabul etmek mümkün değil. Asıl amaç, bir olmaktadır. İri ve diri olmaktadır. Bugün uygulanan zalimce politikalara ve yönetime dimdik ayakta durmaktır. İşte tamda burada bizler bunu sergiliyoruz.  Niğde’de oldukça başarılı ve yapıcı işlerin altından alnının akı ile çıkan MHP Niğde Merkez İlçe Teşkilatımız, bu ithamlarında karşına dikilmiştir” dedi.

MİLLET AŞKININ SARSILMAZ KUVVETİ İLE

ŞEREFLİ BAYRAĞIN TAŞIYICILARIZ…

Açıklamasına Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Birçok güçlükler ve engeller karşısında bulunduğumuzu biliyoruz. Bunların hepsini inceleme ile, gayret ve iman ile ve millet aşkının sarsılmaz kuvvetiyle birer birer çözüp sonuçlandıracağız. O millet aşkı ki, her şeye rağmen içimizde sönmez bir kuvvet, dayanıklılık ve ateş kaynağıdır” sözü ile devam eden İmdat Yağmur, konuşmasında merhum Alparslan Türkeş’in “Ülkücüler, insanlık âlemi içinde ne uşak olmayı, ne de başkalarını uşak olarak kullanmayı kabul etmeyen şerefli bir bayrağın taşıyıcısıdır” sözlerini de hatırlattı.

Milliyetçi Hareket bu güne kadar hep bataklığa sürüklenmek istendiğini ifade eden İmdat Yağmur, “Her defasında ise içine çekilmek istenen o bataklığı kurutmuş yerine taze fidan gibi ülkü ve ahlak sahibi, geleceğin yöneticileri olacak gençler yetiştirmektedir. Türkün en önemli vasfı teşkilâtçılığıdır. Çünkü Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş. Kimse bu kutlu mücadeleyi bölecek veya yok edecek kadar güce sahip olamadı olmazda. Bu fırsatı vermeyeceğimizi tarihte biliyor. 


 KONU İLE İLGİLİ HABERLER İÇİN TIKLAYIN

Alay Kasabasında 150 Kişi MHP 'ye Geçti


CHP'den MHP'ye "Bu kadar da olmaz “















 

Editör: TE Bilişim