CHP Bor İlçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur “ Yerel seçimlerde iktidar olacağımıza inanıyoruz” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi ilçe örgütlerinde kongreler devam ediyor. Bor CHP’de Kongre 07-04-2012 tarihinde Belediye Kültür Sitesi  Tac  Düğün Salonunda saat 10.00’da gerçekleşecek.

 

 Cumhuriyet Halk Partisinin son yıllarda Bor İlçesinde oy artışı sağlaması ve aktif çalışma içinde görülmesi dikkat çekiyor. CHP İlçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur  kongrede yeniden ilçe başkanlığına aday oldu.

 

Kongre delegleri ile Bor merkez ve kasabalarda görüşmelerde bulunan ilçe başkanı Hacı Mustafa Çopur ; “ Biz siyaseti memleketimize, insanlığa hizmet olarak biliyoruz. O nedenle herkesin sorununu kendi sorunumuz hissediyoruz. Bor ilçemiz sorunlarını biliyoruz. Sorunların çözümü içinde elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Doğal olarak iktidar olduğumuzda bölgemiz için olması gereken her konunun çözümcüsü olacağız” dedi.

 

CHP Bor ilçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur Bor’da Akkaya Barajının yarattığı çevre kirliliği yansıra Şeker Fabrikasının özelleşitirilmeye çalışılması, işsizliğe çözüm bulacak projelerin uygulanmaması, Hava alanının temeli atılıp yarım kalması, Deri Organize Sanayinin sıkıntılarının sürmesi gibi başlıca sorunların yanında tarım ve hayvancılıkta düne göre daha geriye gidildiğini belirtti. Bor’da el sanatlarının gerilediğini bunun yanında eski iş kollarında yeni iş alanları açılmadığını söyleyen CHP Bor ilçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur   Bor halkı herşeyin güzeline layıktır. Amacımız ilçemizin ilerlemesi iş ve aş sorunlarının aşılmasıdır. Bu konuda yapılacak çaba ve çalışmaları destekleriz. Spordan gençlik sorunlarına, emekliden engellimize bayanlardan öğretmenlerimize her konuya sahip çıkmaya devam edeceğiz. Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda partimiz programına uygun emekten  yana sanayicilerimizi de sahiplenen bir çalışma programı ile yürüyerek yerel seçimlerde Bor belediye Başkanlığını kazanmayı hedef olarak belirledik Yerel Seçimlerde İktidar Olacağımıza İnanıyoruz.” diye konuştu.

CHP Çiftlik İlçe Kongresi yapıldı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ilçe kongre takvimi işliyor. Partinin Çiftlik ilçe teşkilatının önceki gün yapılan 9. Olağan Kongresinde Suat Tosun başkanlığa seçildi.
Başkanlık için iki adayın yarıştığı kongrede birlik, beraberlik ve hoşgörünün hakim olması gerektiğini vurgulayan CHP Milletvekili Şafak, partililerin önümüzdeki yerel seçimlere yoğunlaşmasını istedi. 

Suat Tosun’un listesinin kazandığı kongrede il delegeleri ve yönetim kurulu da belirlendi.
CHP İl Başkanı Mehmet Özkan, Merkez İlçe Başkanı Ünal Baykan ve yönetim kurulu üyeleri, Bor İlçe Başkan ve üyeleri ve İl genel meclisi ve Belediye Başkanlarının da katıldığı kongrede her iki aday da CHP için var gücüyle çalışacaklarının altını çizdi.













Editör: TE Bilişim